Waarschuwing voor webwinkel die soatests verkoopt

yes.png

De Autoriteit Consument & Markt (ACM) laat weten dat webwinkel 123soatest.nl  niet, of niet op tijd, bestelde en betaalde testen levert. Dit kan leiden tot gezondheidsrisico's bij de consumenten die de tests besteld hebben. Ook financieel lopen klanten risico omdat de bestellingen volledig betaald zijn, maar niet geleverd. Hierdoor wordt het consumentenrecht overtreden stelt ACM in een persbericht.

Het aantal mensen met een soa neemt in Nederland steeds meer toe. Of dat komt  Hebben steeds meer mensen een soa, of worden er simpelweg meer mensen  getest die tot de hoog-risicogroepen behoren waardoor het percentage van het aantal mensen met een soa stijgt? Volgens de Centra Seksuele Gezondheid is dat laatste het geval.Lees ook het artikel op MediaSDC

Meerr lezen over het aanbod van soa-zelftesten. 

Reacties   

 
+1 #1 Kees 07-08-2017 22:53
Allen,

Ik kan dit volledig onderschrijven. Heb zelf besteld en betaald met Paypal . Niets ontvangen. Via paypal geld terug ontvangen. Achter deze site zit een persoon die meerdere sites heeft en nooit levert.

Wees gewaarschuwd.

Betaal altijd met een cc of paypal nooit Ideal. Bij cc en Paypal kun je aanspraak maken op teruggave bij geen of slechte levering.

Groet

Kees
Citeer | Melden aan beheerder