Hoe maak je een blowjob leuk voor allebei?

mediasdcVolgens seksuologe Goedele Liekens is 'pijpen' een teken van je liefde tonen. Maar niet iedereen is daar voor te porren. Zeker niet om ook nog eens het sperma door te slikken. De smaak daarvan wordt namelijk nogal beïnvloedt door wat de man heeft gegeten. Dat is zeker iets om rekening mee te houden. We geven wat tips voor een goede 'blowjob' en suggesties waar je als man op kunt letten?


Sommige tips zijn wellicht een open deur. Maar dat eten van invloed is op de smaak van sperma is niet algemeen bekend. Absoluut negatief van invloed op de smaak zijn fast food, zeevruchten, scherpsmakende groenten en medicijnen. Voor een zoeter smaakje eet je als man liever fruit, kaneel, pepermunt en citroen! Lees hier meer 'eettips'.

Tips voor haar

De juiste positie
Niet alle standjes zijn comfortabel. Prettig voor de vrouw is wanneer ze op haar knieën zit en de man voor haar staat; of de man op zijn rug en de vrouw geknield naast hem. Zoek wat voor jullie het lekkerst is.

Voorkom kramp in je kaken.
Niets is zo vervelend om halverwege te moeten stoppen omdat je kaken zeer doen. Gebruik naast je mond dan ook je handen voor het geven van druk op de penis. Houd de penis vast, dichtbij je mond en ga met je hand op en neer. Je handen gebruiken kan ook voorkomen dat de penis te diep in je mond gaat.

Wissel bewegingen af
Natuurlijk is het heel persoonlijk wat iemand lekker vindt, maar afwisselend draaiend, op en neer, zacht en hard zorgen voor extra stimulans. Hou bijvoorbeeld de onderkant van de penis vast met je duim en wijsvinger in de vorm van een ringetje.

Lekker

  • Verwarm de balzak met je adem.
  • Lik langs de penis. Extra spannend: neem een ijsblokje in je mond, spuug het uit en lik met een koude tong langs de penis. Daarna met een warme mond de penis verwennen.
  • Afwisselend zuigen en likken brengt hem ook naar de top.

Gevoelige plekjes:
De onderkant van de eikel (het toompje).
De balzak.

Tips voor hem

  • Trek of duw niet aan haar hoofd.
  • Vraag vooraf of ze sperma wil doorslikken.
  • Niet zelf bewegen.
  • Zorg voor een schone penis.

Spannend winkelen:

Sexartikelen en lingerie bestellen online

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sexmachines

Gezondheid

  • 1