9 seksfantasieën van vrouwen

kaarsen.jpg

Speur het internet af, bekijk onderzoeken en polls, vraag het je vriendinnen... het blijkt vrouwen heel wat af fantaseren over seks. Of al die geheime gedachten ook werkelijkheid worden of moeten worden? De een zal het bij  een fantasie willen houden terwijl de ander op zoek gaat naar de mogelijkheid om die fantasie ook echt te beleven. In ieder blijken onderstaande negen fantasieën het meest voor te komen. Genoeg om je seksleven weer te laten vlammen.

Trio

Voor veel vrouwen is een triootje dé ultieme fantasie. Het liefst met een vrouw. Maar sex met twee mannen staat ook hoog in het droomlijstje.

Domineren of gedomineerd worden

De touwtjes in handen nemen en hem alles laten doen wat je wilt. Voor veel vrouwen een opwindende gedachte. Maar ook zelf gedomineerd worden, even helemaal de controle loslaten en doen wat hij van je verlangt... ahh... Niet voor niets was Fifty Shades of Grey een grote hit.

Sex met een beroemheid of met een one night stand

Mooie mannen met macht... ze scoren hoog op de fantasieladder. De kans dat deze fantasie ook werkelijkheid wordt is echter uiterst klein. Maar toch... a girl can dream, can't she. Geile seks met een onbekende in een sleezy hotelkamer. Lekker uit je dak gaan met iemand die je toch nooit meer ziet.

Speeltjes

Voor haar, voor hem, om samen te gebruiken of juist apart. Om elkaar mee op te winden. Voor veel vrouwen een fantasie die op een gegeven moment gewoon werkelijkheid wordt.

Groepsseks

Een populaire fantasie van veel vrouwen. Allemaal mensen die jou aanraken en die jij kunt aanraken en waarmee je seks kunt hebben. Gestreeld, geknuffeld en betast worden door meerdere handen. Jezelf verliezen in een orgie van lust en je helemaal laten gaan. En heb je het al wel eens met je partner besproken om seks met anderen te hebben? Dan kun je bij SDC.com nieuwe vrienden ontmoeten met dezelfde wens.

Spelen in een seksfilm

Met je partner een lekker filmpje maken en dat samen nog een keer bekijken. Zorg er wel voor dat je het filmmateriaal goed opbergt. Tenzij je wilt dat anderen jullie ook zien natuurlijk.

Eten om mee te spelen

Aardbeien met slagroom. Lekker om te eten, maar ook heerlijk om van je partner AF te eten of hem van jou laten snoepen. IJsblokjes koelen je drankjes, maar zijn tintelend fris om mee over je huid te strijken. Voor vrouwen is spelen met eten een fantasie. En dan niet aan tafel!

Seks op gekke plekken

Naast het bed is de badkamer ook een favoriete plek voor seks. Maar het is voor veel vrouwen een fantasie om eens lekker seks te hebben op een gekke plek. Bij voorkeur waar het risico om betrapt te worden groot is. We noemen een lift, een vergaderkamer op kantoor, het strand, het toilet, in een zwembad, het pashokje... de lijst is eindeloos.

Strippen

Je mooiste lingerie aantrekken en hem gek maken door het zwoel uit te trekken. Veel vrouwen vinden dit een opwindend idee.  En waarom zou je het bij een idee laten? Of droom je van een stripshow door hem? 

Reacties   

 
0 #1 cherishme 30-03-2017 03:36
Toch merk ik nog inlevingsvermog en in deze tekst. Volgens mij islam het niet geschreven Door een vrouw.

SEX OP GEKKE PLEK
VERGEET HET VOORWERK DAN NIET!
VROUWEN HEBBEN EEN LANGERE STATBAAN NODIG VOORWERK SMS OP GEKKE PLEKKEN. VROUWEN WILLEN EEN LEKKER GEVOEL EN DUS EEN EMOTIE. MANNEN VAAK DE PLEK ALLEEN!

STRIPPEN.
LEUK ALS DE MAN EEN LEUK SEXY SETJE HEEFT GEKOCHT EN HET AL STRIPPEN ALS LAATSTE GEEFT AAN HAAR! DAN ZIJ HAAR HERSENEN OOK EENS OPGEWONDEN!!!!


OP STIP NR 1

TRICKER HER BRAND AMD TICKET HER SENSES!!!!!!!
DAAR STAAT VAAK EEN INLEVEND EN ONDERZOEKENDE MAN. DIE NIET LUI OS EN WEL WIL MASSEREN EVENTUEEL EEN TANTRA OF EROTISCHE MASSAGE CURSUS GEEFT MEER KANS OP UITEINDELIJK SEKS DAN PORTO FILMS BLIJVEN KIJKEN!
Citeer | Melden aan beheerder
 

Gezondheid

  • 1