Een oraal verhaal

vagina.jpg

Voor mannen kan het oraal bevredigen van de partner nog wel eens een drempel zijn. Of ze vinden het bij hun partner geen probleem, maar hebben er moeite mee om het bij een andere vrouw te doen. Dat kan bijvoorbeeld het geval zijn bij een swingersdate. We geven de top 3 redenen om het niet te doen en 3 tips voor als je toch 'down under' gaat.

Waarom mannen afhaken

1. Ze vinden de smaak van een vagina niet lekker. De eigen partner is wellicht vertrouwd, maar elke vrouw smaakt anders. Natuurlijk kan een douchebeurt vooraf helpen, maar de smaak van een vagina wordt ook bepaald door wat een vrouw eet. De invloed van eten geldt overigens ook voor de smaak van sperma.

2. Het wel of niet hebben van schaamhaar is een beetje trendafhankelijk. Toch blijken de meeste mannen een voorkeur te hebben voor een kale, of op zijn minst behoorlijk getrimde venusheuvel.

3. Het duurt allemaal te lang. En dat kan behoorlijke kaakkramp opleveren. Wanneer je je eigen partner oraal verwend weet je waarschijnlijk precies waar ze wel of niet opgewonden van wordt. Bij een andere vrouw kan wat je doet juist helemaal averechts werken.

Maak je profiel aan en ontmoet nieuwe vrienden in de lifestyle

Tips voor een geslaagd oraal verhaal

1. Vraag aan je sekspartner wat ze prettig vindt en laat haar dat duidelijk aangeven. Het maakt ook nog uit of ze al opgewonden is. Begin je vanaf '0' val dan niet rechtstreeks aan op de clitoris. De meeste vrouwen vinden dit niet opwindend, uitzonderingen daargelaten. Maar dat moet ze dan dus aangeven. Een vagina bestaat  uit meer dan een clitoris.

2. Luister naar je partner en stop niet iedere keer om te vragen of wat je doet bevalt. Dit kan werken als een anticlimax. Door goed te luisteren kun je horen of je op de juiste plek zit of dat je toch even iets anders moet proberen.

3. Laat je handen meespelen. Want likken is fijn, maar je handen erbij gebruiken om te aaien of een beetje te kneden kan het genot verhogen.

Lukt het niet of kun je het toch niet opbrengen om je partner met je tong te bevredigen? Stop er dan mee en geniet op een andere manier van seks.

En vrouwen, ook zonder partner kun je jezelf met de befsimulator laten bevredigen

Heb jij nog tips?


Gezondheid

  • 1