From Mexico, with love

Desire zwembadEen hete vakantie, dat wilden we, en dan niet alleen wat temperatuur betreft. Dus kiezen we voor swingersresort Desire Resort & Spa in Cancun waar we heel voorzichtig de eerste stappen in de lifestyle zullen zetten. Of we deze vakantie ‘all the way’ gaan weten we nog niet, maar spannend wordt het hoe dan ook.

Vanaf het moment dat we Desire binnenkomen hoeven we niets meer te doen. Behalve genieten natuurlijk. De bagage wordt naar onze luxe kamer gebracht waar op de bedden de handdoeken, gevouwen in de vorm van twee minnende zwanen, liggen te wachten op gebruik.

Vrijen in de playroom

Overdag loopt iedereen bloot, in (mini)bikini of een slipje rond. We hadden verwacht overal vrijende stellen te zien, maar dat mag niet. Daarvoor kun je terecht in je kamer of in de speciaal hiervoor ingerichte ‘playroom’.  De erotische spanning is wel voelbaar in de intieme begroetingen van mensen die elkaar kennen: een hand op een bil, een innige zoen, een aai over een borst. Bij het grote zwembad is een uitgelaten groep mensen elkaar aan het bodypainten en er ontstaan ware erotische kunstwerkjes op de blote lijven. Want natuurlijk paint je in Desire geen Sneeuwwitje op een blote bil!

Het entertainmentprogramma heeft ook een dresscode. Geen nood als je iets tekort komt of je je lingerie toch nog wat spannender wilt: er is van alles te koop. Terwijl we door de tropische tuin wandelen krijgen we de smaak een beetje te pakken als we een gezellig stel ontmoeten waar we een broeierige namiddag mee doorbrengen. Zij blijken lid te zijn van SDC, een swingerscommunity met leden wereldwijd. We horen dat SDC regelmatig take-overs heeft, ook in Desire, zodat leden van SDC elkaar in een spannende omgeving kunnen ontmoeten. ’s Avonds besluiten we met zijn vieren te gaan eten in een van de restaurants. De hand van mijn partner gaat langzaam richting het bovenbeen van onze nieuwe vriendin. Ik voel de hand van haar man op mijn rug.  We besluiten een strandwandeling te gaan maken en lopen met zijn viertjes richting de zee. Tot ruil komt het niet, maar de nacht in onze kamer is gepassioneerder dan ooit.

Swingersvakantie

De volgende avond ontdekken we nog een Nederlands stel: Adrie en Joanne. De eind-dertigers zijn vier jaar getrouwd en bezoeken geregeld allerlei parenclubs in Nederland. Ook zij zijn lid van SDC. Met het gezin gaan ze in de zomer naar de camping in Frankrijk en elk jaar maken ze ook een weekje vrij voor hun eigen ‘vakantiefeestje’. “We hebben de tijd van ons leven. Wat wil je, een week lang verwend worden, zowel letterlijk als figuurlijk”, grinnikt Adrie.

“We zijn gelukkig getrouwd maar hebben allebei de behoefte aan sex met anderen”, vertelt Joanne, “ bovendien ben ik bi-seksueel en vind het ook prettig om met een andere vrouw te vrijen. Dus zoek je mensen die er net zo over denken als jij en die vinden we bij SDC of in een parenclub. Dit soort vakanties is heerlijk: iedereen komt hier met hetzelfde doel als jij. Als je op een terrasje zit in Spanje weet je niet of het stel naast je misschien ook ‘in de lifestyle’ zit, dat weet je hier wel. Maar, net als in clubs, geldt ook hier de regel: nee is nee. Je bepaalt zelf wat je wilt, hoever je wilt gaan en met wie.”

De smaak te pakken

Dat merken wij ook. We willen deze vakantie aaien en strelen met anderen, maar zijn nog niet toe aan een full swap. En dat wordt absoluut gerespecteerd. We hebben nog een paar heerlijke dagen in Cancun en eenmaal thuis besluiten we verder te gaan op het lifestyle pad. Onze eerste stap is lid worden van SDC en op zoek gaan naar een stel dat net als wij hechten aan een gezellige babbel en waarmee we verder gaan. We hebben de smaak van de lifestyle te pakken. En Cancun? Natuurlijk. Volgend jaar weer!

Lenneke

Gezondheid

  • 1