Wel of geen 'oudere' man?

VraagtekenVan de duizend mensen die deelnamen aan een Brits onderzoek gaf meer dan de helft aan dat ze mannen niet meer interessant vinden als ze zo tegen de 40 lopen. Onderzoek uit Australië wijst juist aan dat vrouwen aangwegrokken worden door 'rijpere' mannen. Tja...

 

Uit het Britse onderzoek komt naar voren dat vooral jongere vrouwen de wat rijpere man eerder als een vaderfiguur, dan als een seksueel aantrekkelijke man zien. hen namelijk eerder als een vaderfiguur.De Australische vrouwen vallen daarentegen op de wat oudere man die al een of meerdere serieuze relaties heeft gehad. Dit betekent dat hij 'ervaring' heeft.
Van de Britse vrouwen denkt 62 procent dat mannen van tegen de veertig al lang een relatie hebben. Ze stappen niet meer op ze af en zien ze niet als potentiële partner.

Grijs, wijs maar geen prijs

Bijna 40 procent van de Britse deelnemers aan het onderzoek ziet grijs (wordend) haar als teken dat de seksuele aantrekkingskracht afneemt. Ook slechte tanden, een dubbele kin en dunner wordend haar zijn voor de vrouwen niet aantrekkelijk en mannen die dit hebben vallen dan ook niet in de prijzen.

We zijn benieuwd naar de mening van Nederlandse vrouwen!

Reacties   

 
+10 #1 Lady 17-07-2014 12:42
Deze 33 jarige dame heeft juist niets met jongere mannen, voor mij graag wat jaartjes ouder dan ikzelf en boven de 40, niets mis mee, integendeel zelfs!
Citeer | Melden aan beheerder
 

Gezondheid

  • 1