Anaalseks, de nieuwe trend!

plugHet blijft lastig te onderzoeken, want veel stellen houden hun slaapkamergeheimen het liefst voor zich. Toch merken tonen verkoopcijfers en klantenmails aan dat het een heuse trend is: anaalseks. Hoogste tijd om eens iets nader in te gaan op deze manier van verwennerij. Wat is er zo lekker aan? Hoe doe je het? Waar moet je op letten?

Wat maakt anaalseks zo aantrekkelijk?
Het is nieuw, het is spannend, het is weer ’s wat anders. Toch moet er meer aan de hand zijn… Vergelijk het met een blowjob, waarbij degene die de blowjob geeft de lippen strak om de penis van de partner kan spannen, waarmee de ontvanger van de  extra opgewonden raakt. Zo is het bij anaalseks voornamelijk de spanning van de kringspier die de actieve partner als zeer intens ervaart. Ook de ontvangende (passieve) partij beleeft er genot aan en ervaart intense opwinding doordat er in dit gebied talrijke zenuwbanen samenkomen. Daarnaast worden tijdens de penetratie ook inwendige impulsen gegeven aan de G-spot (en bij mannen de P-spot, prostaat), zodat een waanzinnige tinteling geeft en een erotische extase bewerkstelligt.

Goede voorbereiding van groot belang
Het hoeft geen uitleg dat bij anaalseks een goede hygiëne belangrijk is. Vooraf kan je er met een eenvoudige inwendige anaaldouche voor zorgen dat je helemaal schoon bent. Zoals bij veel dingen, geldt ook hier: voorkomen is beter dan genezen. Zorg er dus altijd voor dat je ‘gespoeld’ bent. Het geeft beide partners de kans om zorgeloos te genieten of te experimenteren. En oh ja, vergeet niet speciaal anaal glijmiddel te gebruiken! 

Allerlei standjes, met extraatje
De variatie aan standjes is net zo veelzijdig als bij penetratie van de vagina. Ga maar na, de twee plekken liggen vlak bij elkaar. In feite biedt anaalseks zelfs nog méér mogelijkheden dan het standaardrepertoire. De vrouw kan immers tegelijkertijd ook nog vaginaal en clitoraal verwend worden! De partner kan haar daar handmatig stimuleren, zij kan dat zelf doen, of spelen met een clitorisstimulator, dildo of vibrator. Ook zijn er tegenwoordig honderden anale toys te koop zodat je zelf uit kunt proberen wat je fijn vind.

Nog wat tips:

  • Voorzichtig beginnen. Mannen die te snel volledig willen penetreren, kunnen het gauw bederven voor beide partijen.
  • Breng royaal glijmiddel aan, zowel op en rond het rectum als op de penis of het condoom.
  • Het kan voor de ontvangende partij in het begin wat pijnlijk zijn. Stop dan even en probeer het na een paar minuten weer. Je zal zien dat de kringspier zich snel aanpast, en dat de aanvankelijke pijn zal plaatsmaken voor genot.
  • Forceer niks: ontspannen spieren, maken anaal verkeer tot genot voor allebei!

Enjoy!

Auteur: Love4You

Reacties   

 
+3 #1 splendidmatch 08-03-2015 00:27
Anaalsex is heerlijk en super geil als je het goed voorbereid. Ik hoor vaak dat dames het pijnlijk vinden, maar dan is het niet goed voorbereid. Eerst goed glijmiddel en genieten met een vingertje, daarna kan je in het spel verder gaan. Lukt het niet gelijk niet meteen opgeven als het pijn doet, want als het op later tijdstip wel lukt is het zo genieten!
Citeer | Melden aan beheerder
 

Gezondheid

  • 1