Trouw zijn als swingers?

MediaSDCUit de resultaten van een recent onderzoek blijkt dat de meerderheid van de mensen van mening is dat, omdat we langer leven, dit ook de kans op ontrouw in het huwelijk verhoogt. Veel mensen moeten er dan ook eigenlijk niet aan denken 'eeuwig' trouw te zijn. Een groot aantal zet dit idee ook daadwerkelijk om in buitenechtelijke slippertjes en verhoudingen. Andere stellen kiezen ervoor om samen op zoek te gaan naar meer spanning, in een parenclub bijvoorbeeld, of op een swingerswebsite als SDC!

De wens voor meer passie ontstaat vooral bij stellen die tussen de 10 en 15 jaar met elkaar getrouwd zijn of samenwonen.

Veel (echt)paren die hun eerste schreden op het swingerspad zetten vragen zich af of je dan ook ontrouw bent aan elkaar. Je pleegt immers geen overspel, maar hebt seks met andere(n), wat door een groot deel van de mensen in een monogame relatie toch gezien wordt als ontrouw.
Wat vinden jullie... kun je spreken van 'trouw' als je swinger bent?



 

Reacties   

 
+3 #1 Anoniem 17-03-2015 11:30
In het begin is trouw zijn een makkie, want in een beginnende relatie is het – mits het de goede kant op gaat – per se spannend. Een aantal stellen is jammer genoeg later teleurgesteld en gaan soms voor de spanning “stiekeme dingen” doen. Andere staan voor de vraag, hoe ze hun relatie spannend kunnen houden. Wij zijn overtuigd, dat onze liefde én vriendschap een kind van de vrijheid is. Wij hadden altijd al een intieme, vertrouwensvoll e relatie en wilden het spannend houden, maar dan zonder geheimen. Dit is voor ons de basis voor het swingen geweest en we hebben het vermoeden, dat ontrouw, overspel e.d. daardoor juist heel weinig kans hebben!
Citeer | Melden aan beheerder
 
 
+1 #2 niempje 22-03-2015 09:45
Wij doen lekker waar wij zin in hebben, en daar hoort ook overspel bij maar dan gecontroleerd :-)
Ook niet swingers hebben wij al mogen ontmoeten, wij beide trekken er wel eens alleen op uit en zien dan wel wat er gebeurd.
Het leven is een kroket hard werken maar ook veel pret. mmmmmm
XXX
Citeer | Melden aan beheerder
 
 
+2 #3 Wilmer 10-05-2015 18:09
Mijn man en ik zijn ook swingers, we genieten heel erg van elkaar, maken echt tijde voor een avondje samen maar genieten ook van anderen. Na een avondje swingen genieten we samen nog na....... Ik vind het een heerlijk leven, mijn man ook.myet is voor ons een verrijking en een toevoeging, de beste sex hebben we toch samen, alleen omdat er bij ons sprake is van liefde, en bij anderen van lust. Laat ons maar heerlijk genieten, ik hoef absoluut niet na te denken over vreemd gaan.....het is heerlijk samen of heerlijk niet.
Citeer | Melden aan beheerder
 

Gezondheid

  • 1