Amerikaan sterft bij seksclub in Cannes

disturb.png

Een Amerikaanse toerist (63) kwam zaterdagnacht om het leven in het Zuid-Franse Cannes toen hij van een trap viel bij de ingang van een lokale seksclub. De man was de entree geweigerd, maar probeerde desondanks toch binnen te komen in club L'Anonyme.

In het gedrang en geduw om de Amerikaan buiten te houden viel hij van de trap en stortte zo'n vijftien meter naar beneden. De toegesnelde hulpdiensten konden de man niet redden. De portier is opgepakt en wordt beschuldigd van moord, maar volgens het France Soir ontkent hij de man geduwd te hebben. Dit wordt echter tegengesproken door getuigen en ook de bewakingsbeelden laten iets anders zien. 
Het ongeval krijgt ook nog een staartje voor de eigenaar van de club: hij wordt mogelijk vervolgd wegens het geen hulp bieden aan een persoon in nood. Dit is strafbaar in Frankrijk.

Ontmoet swingers bij jou in de buurt

Dat de man geweigerd werd kwam omdat op de zaterdagavonden alleen stellen en single vrouwen worden toegelaten. Ook heerst er een dresscode waaraan de man niet zou hebben voldaan.
 

Lees ook:

Gezondheid

  • 1