Vreemdgaan of swingen?

Trouwringen@moritz320-Pixabay

Maar liefst 20 procent van alle mannen- en vrouwen gaat vreemd en Vrouwen blijken even vaak vreemd te gaan als mannen.Althans, dat is de conclusie van een onderzoek uitgevoerd door Dating Autoriteit.  


Vreemdgaan is van alle tijden. Maar het wordt steeds gemakkelijker door toename van het aantal datingsites voor een 'relatie' erbij. 

Meer feiten uit het onderzoek

  • 25 procent van de affaires strandt binnen een week;
  • 65 procent van de affaires eindigt binnen een half jaar.
  • Er lijkt verband te zijn met het salaris van de overspelpleger.

Uit het bericht van de website komt verder naar voren dat mannen vaker vreemdgaan vanwege seks en dat vrouwen meer bevestiging zoeken dat ze -nog- aantrekkelijk zijn.  Het verschil tussen vreemdgaan en swingen is dat je in het laatste geval samen besluit dat je seks hebt met een ander. Veel stellen hebben een 'open' relatie.

Wat moet je weten over de lifestyle?

Lifestyle

De redenen om vreemd te gaan zijn voor de hand liggend: ontevredenheid in de relatie; behoefte hebben aan -meer- seks, verliefd raken op een ander of variatie willen in het seksleven. Is je relatie goed en is dat je motivatie om seks te hebben met anderen dan is het wellicht het overwegen waard om eens met je partner te praten over swingen. Er zijn meer stellen die een open relatie hebben dan je denkt. Kijk maar eens op  SDC en vind stellen bij jou in de buurt.

Gezondheid

  • 1