Geboeid door de boeien van Gucci

Je moet wel een goed gevulde portemonnee hebben wil je een bijzonder stel handboeien kunnen kopen. Maar liefst 55.000 euro brachten ze op tijdens een recente veiling: Gucci handboeien door ontwerper Tom Ford.

Al in 1998 werden de boeien gemaakt, niet om iemand letterlijk te boeien maar als boodschap van Tom Ford aan Patrizia Reggiani. Zij schakelde een huurmoordenaar in om haar ex-man Maurizio Gucci om te laten brengen. 

Handboeien nodig? Kijk voor de mooiste (en betaalbaarste) exemplaren :

Sexshop AdultMatch

Zwarte Weduwe

Patrizia trouwde in 1973 met Maurizio Gucci. Ze kregen twee kinderen. Na 12 jaar huwelijk (in 1985) werd ze door Gucci verlaten voor een jongere vrouw. De officiele scheiding volgde in 1991.

Op 23 september 1995 werd Gucci neergeschoten op de trappen buiten zijn kantoor. Op 31 januari 1997 werd Patrizia Reggiani gearresteerd en in 1998 veroordeeld voor inschakelen van de huurmoordenaar. Er was enorme mediabelangstelling en Reggiani werd bekend als de "Black Widow". Ze kreeg 29 jaar celvoor de moord op haar ex-man Maurizio Gucci, voormalig CEO van het bedrijf. Haar verhaal was goed voor een musical in 2009.
De boeien werden tijdens de rechtszaak tegen Patrizia tentoongesteld in de etalage van de Gucci winkel in Florence.

Bron: HLN/WIkipedia  

Ontmoet je nieuwe vrienden in de lifestyle bij SDC

Gezondheid

  • 1