Condoomboom zorgt voor bewustwording condoommaat

Geen kerstballen en -kerstlichtjes in de kerstboom, maar vrolijk verpakte condooms. Op een aantal plekken in Nederland was een condoomboom opgetuigd. De actie van Condoom-Anoniem heeft als doel mensen bewuster te maken van het belang om de juiste maat condoom te kiezen.

In de nacht van 19 op 20 december zijn op verschillende plekken in Nederland condooms in bomen verschenen. Enkele duizenden condooms wensen de voorbijgangers “veilige kerstdagen” toe, en roepen mannen op om de juiste maat condoom te dragen. Achterop zit een sticker die verwijst naar de mobiele website meetjepiek.nl waarmee mannen met hun smartphone de juiste maat condoom kunt vinden. Veel mannen zijn zich er nog niet van bewust dat de dikte - en niet de lengte- belangrijk is voor de condoommaat. Een te groot condoom kan afglijden, een te kleine kan scheuren. 

Nationaal Condoomonderzoek

Vorig jaar heeft Condoom-Anoniem.nl het Nationaal Condoomonderzoek gehouden, hieruit is veel waardevolle informatie gekomen. Bijvoorbeeld: waar hebben mensen het meeste veilige seks, waar worden er per persoon de minste condooms verkocht, en waar hebben mannen gemiddeld de dikste. Deze data zijn gebruikt om de locaties voor het kerstcadeautje te bepalen. Zo zijn er condooms in Groesbeek opgehangen, vanwege het hogere percentage onveilige seks in dat dorp.

Kerstdagen

De kerstdagen staan voor samenkomen, liefde en genieten; juist daarom is de actie gethematiseerd rond de feestdagen. Voorbijgangers kunnen condooms uit de boom meenemen, zo stimuleert Condoom Anoniem dat stelletjes tijdens de feestdagen veilig samen kunnen komen. Elke plaats is gekozen om een specifieke reden, enkelen hiervan zijn in het condoomonderzoek terug te vinden, maar sommige hebben een diepere betekenis. Mensen worden uitgedaagd deze redenen te vinden. Wie een van de ‘kerstcondoombomen’ in Nederland vindt en op Facebook, Twitter of Instagram een foto posten met de reden waarom daar condooms hangen, onder vermelding van #condoomboom, maakt kans op een cadeaubox van het bedrijf. 

Ontmoet je nieuwe vrienden bij SDC en geniet van een spannende kerst

Locaties

De condoombomen zijn te vinden in de gemeenten: Amsterdam, Barneveld, Culemborg, Den Haag, Eersel, Groesbeek, Leiden, Swalmen, Tilburg, Venlo en Woerden.

Bestel je condooms in de juiste maat bij:

 

Bestellen kan hier,  op Willie.nl

Sextoys4all geeft 12 procent korting op alle bestellingen vanaf 75 euro. Gebruik hiervoor kortingskode 12procentkorting2017 en bestel nu al je lingerie, sextoys, glijmiddelen en andere speeltjes met prettige korting.

Kies je favoriete, of juist een nieuw speeltje op Sextoys4all.nl

Sekshop.je geeft ook korting. Met de code nu10% krijg je, zoals je al wel zult vermoeden, 10 procent korting op alles, behalve op de verzendkosten.

Wees er snel bij, gebruik code 'nu10% en profiteer.

Een DVD, een magazine, geen verzendkosten en ook nog eens 7,50 extra korting? Bestel dan nu snel bij X-Toys.nl en profiteer bij een bestelling van 75 euro of meer van al dit voordeel. Gebruik code XTWT750.

Code invullen en je winkelwagen vullen met veel korting bij X-Toys.nl

Gezondheid

  • 1