Meet the world op de tweede editie van de SDC World Party

Partyflyernieuw.jpg

Erotic Lifestyle platform SDC.com lanceert in samenwerking met Crazyland en Exceptionnel ‘The Catwalk Edition’ op zaterdag 14 april in Central Studio’s te Utrecht. Op dit spectaculaire Lifestyle Event komen gasten van over de hele wereld. En...  alle ingrediënten zijn aanwezig om er een nog beter feest van te maken dan de eerste editie.

Central Studio’s wordt omgetoverd tot een heus ‘partyparadise' waar je een nacht lang kunt genieten van het allerbeste van Sexy Dance Music & more met maar liefst zeventien top DJ's. En er is meer: niet in de laatste plaats natuurlijk het sexy, zinderend en classy feestpubliek, maar ook dance-acts, laser- en catwalk shows.
De Main Area wordt gehost door niemand minder dan Crazyland, met de vetste groove, house, tribal, techno house en meer.
De Second Area wordt gehost door Exceptionnel. Hier kun je helemaal los op soul-, funk-, disco-, dance- en trance classics met een goede beat eronder.
En dan is er nog een Area gehost door Secret Underground met een heerlijke, vrouwvriendelijke, sexy sound.

VIP

Om echt alles uit deze topavond te halen zorg je natuurlijk dat je op het Skydeck staat als VIP, gehost door Kinky on the Beach. Sexy serveersters brengen de heerlijkste hapjes en vers fruit en bovendien heb je een perfect uitzicht over de Main Area. Voor de echte die-hards zijn er zelfs VIP-tafels.

Wil je tussendoor even uitrusten? Dat kan in de bijvoorbeeld de Lovelounge, gehost door lifestyleclub PartyPlayers. Of ga lekker shoppen bij ClubwearCompany of Miranda.nl

Dresscode

De dresscode voor deze stoute, classy party is voor de dames sexy cocktailjurk of lingerie in zwart/rood/goud/zilver (classy in fetish is ook toegestaan, mits in de juiste kleuren) en voor de heren een donkerblauw of zwart pak. (Donkere nette broek met overhemd is ook goed. Als het maar classy is!)

Bestel je sexy, classy outfit bij

Aanmelden

WIl jij ook naar dit spetterende feest? Maak je profiel aan bij SDC. Ga vervolgens naar SDC Worldparty.com en check wie je op 14 april  op de SDC World Party kunt ontmoeten. 

Was jij er vorige editie ook bij? Dan heb je geluk! Je kunt nog tot en met 20 januari profiteren van een extra korting. De link voor deze korting heb je per mail ontvangen. Zo niet, neem dan contact op met compensatie@sdcworldparty.com

Meer SDC feesten

Reacties op dit artikel zijn gesloten.

Gezondheid

  • 1