Loversland, Ero-Expo en lifestylefeesten

Loverslandgroot1.jpg

Het nieuwe jaar is al weer een poosje van start en ook de beurzen en swingersfeesten starten weer allemaal op. We geven je een overzicht van de leukste beurzen en feesten waar je ook SDC en SDC-leden kunt ontmoeten. Nog geen lid? Maak dan snel een profiel aan.

Beurzen:

Loversland - 8, 9 en 10 februari

Op 8, 9 en 10 februari is het al weer tijd voor Bobbi Eden’s Loversland en deze keer openen de deuren van de Brabant Hallen in ’s Hertogenbosch. We gaan voor de echte Brabantse gezelligheid en ook dit wil je niet missen! Sexy shows en attracties, spanning en sensatie. Ook in Brabant is Bobbi Eden’s Loversland een ware beleving! 
In de Loversland Academy kun je terecht voor workshops als: Master de Cock en Verwen de Vulva. Maar ook workshops als BDSM voor beginners en Tantra 2.0 zijn radend populair! Alle workshops zijn zo opgezet dat ze zowel voor mannen, vrouwen als voor stellen leuk en leerzaam zijn. Welke workshop ga jij in Den Bosch volgen?
Ook SDC is 3 dagen aanwezig op Loversland

Ero-Expo Antwerpen – 15, 16 en 17 februari

b_250_177_16777215_00_images_content_Nieuws-NL_Ero-Expo.jpgSpice up your sexlife! Ondeugend, prikkelend, ontspannend, entertainment… dit zijn enkele dingen die je mag verwachten van de Erotica, Body & Beauty beurs.


We zorgen voor het nodige entertainment en acts op erotisch gebied zodat elke editie weer een Top-Evenement wordt. Geniet van spectaculaire optredens, theaters met internationale artiesten en porno sterren, erotische kunst, spannende attracties, Pop-up Swingersclub, intieme plekjes en natuurlijk elkaar....

 

 

Party’s:

23 februari – Prikkelz

b_250_278_16777215_00_images_content_Nieuws-NL_prikkels.pngPrikkelz is een tweemaandelijks terugkerend ondeugend All Inclusive dance feest waar passie en liefde voor elkaar en muziek samenkomen en waar je helemaal jezelf kunt zijn ! Prikkelz is voelen, proeven en genieten op een toplocatie met alle luxe faciliteiten om een onvergetelijk avondje uit te beleven. De beste muziek~Topdj’s~Ondeugend~Erotisch ~Respectvol~Puur Nog nooit geweest ? Kom dan eens proeven en ervaar zelf heerlijke beatz van topdeejays, de vriendelijke en persoonlijke benadering, de service en gastvrijheid van Lifestyle & Swingersclub PartyPlayers in Lelystad en beleef met ons onvergetelijke Prikkelz. All Inclusief: onbeperkt aantal consumpties, fingerfood, ijs, snoep, parkeren, kluisje en gebruik van alle luxe faciliteiten.

 

 

8 juni – Kinky On The Beach VS I Love Kinky

Op zaterdag 8 juni 2019 gaat er iets unieks plaatsvinden! Een samenwerking tussen twee succesvolle organisaties, namelijk Kinky On The Beach vs I Love Kinky! Deze twee organisaties gaan groots uitpakken voor een geweldige en onvergetelijke editie! Line-up: Mike-S, Ruben Vitalis, Ko-c, Miss-j, Mc-J, Des Santos, Miss 4 Play, Ed Mission, JJ, Italiander, Renji

Clubs

9 februari – Ultimate Young @ Ultimate Dream

b_250_357_16777215_00_images_content_Nieuws-NL_ultimate-young-valentijn-002.jpgVooral jongere stellen geven aan dat zij het prettig vinden om gelijkgestemde mensen te ontmoeten van hun eigen leeftijd. Uit deze vele verzoeken maken we op dat er behoefte is aan een avond die vooral is gericht op jonge stellen. Daarom organiseren we op 9 februari Ultimate Young een avond speciaal voor jonge stellen van een gemiddelde leeftijd van 40 jaar of jonger. Uit ervaring weten we dat het succes van een avond in een club voor een groot deel afhangt van het aanwezige publiek. Daarom zijn we enorm blij dat we kunnen melden dat verschillende leuke jonge stellen zich al hebben aangemeld. Dus wil je samen met gelijkgestemden van jullie eigen leeftijd een helemaal uit je bol in de mooiste club van de regio?

 

Meer weten? Stuur een mail naar media@sdc.com

Gezondheid

  • 1