Sensuele feesten en swingende avonden

Schermafbeelding_2019-04-16_om_130417_002.jpg

 Mei en juni: de dagen worden langer en warmer. En zo ook de nachten! Tijd voor leuke en sensationele feesten en bijeenkomsten in deze zonnige maanden.

Sensual All-Inn - zaterdag 4 mei

Nieuw is ‘Sensual All-In’ in de Amazing Club in Amsterdam. Ontdek deze unieke beleving: sexy, plagen, stijlvol, ondeugend, heet en spannend. Dans, ontmoet en maak nieuwe vrienden. In deze swingersclub vind je de juiste sfeer voor een ultiem en intiem, openminded, secret Underground gevoel!

Fun4Two Meets SDC – vrijdag 17 mei

Echte Swingers ontmoeten Echte Swingers! Kijk, en dat staat garant voor een ongeëvenaarde avond vol erotiek, seks, porno, swingen of wat je ook wilt doen en hoe je het ook wilt noemen. Kom dus naar deze prachtige, classy, internationaal bekende parenclub in Moordrecht.

Klik hier om een profiel aan te maken en alvast nieuwe vrienden te leren kennen bij SDC

KOTB vs I Love Kinky! – zaterdag 8 juni

Twee succesvolle organisaties bundelen hun krachten en pakken groots uit voor een geweldige, spannende en onvergetelijke editie van Kinky On The Beach en I Love Kinky in de club Rodenburg in Beesd. In de line-up: Mike-S, Ruben Vitalis, Ko-c, Miss-j, Mc-J, Des Santos, Miss 4 Play, Ed Mission, JJ, Italiander, Renji.

 

Gezondheid

  • 1