Bobbi Eden’s Loversland in Zwolle

Bobbi_Eden.jpg

Je moet nog een weekje wachten, maar dan kun je op 27, 28 en 29 september naar de IJsselhallen in Zwolle voor een weekend vol pure lust en feest tijdens Bobbi Eden’s Loversland! Niks moet, alles mag.

Tijdens het weekend wachten veel attracties, waaronder één van de populairste van Europa: Het Erotische Doolhof. Wie kom je tegen in de gangen? Dat is een verrassing. En dit keer is het doolhof groter dan ooit! Ben je klaar dan zijn er diverse optredens op verschillende podia. Kom je kijken bij het SM podium, het burlesque of geniet je van je drankje tijdens de strips shows op het hoofdpodium? 

Elke editie van Loversland kun je leuke, grappige en leerzame Workshops te volgen. Ga jij creatief te werk met de gipsen piemels? Wil je leren hoe je het beste een man kunt verwennen dan is de workshop ‘perfect handjob’ zeker iets voor jou. Of ga eens aan de slag met BDSM!

Tijdens Bobbi Eden’s Loversland is natuurlijk veel meer te doen en te beleven, zoals de glory holes en natuurlijk de 3D bioscoop. Deze editie kan je ook het werk bewonderen van Pricasso en test je jouw uithoudingsvermogen tijdens een ritje op de Kinky Willy! Ben je benieuwd naar alle attracties en de standhouders waar je kan shoppen? Neem dan snel een kijkje op www.Loversland.nl.

Leden van SDC kunnen met 25 procent korting entreetickets kopen. Nog geen lid?  Schrijf je dan nu in en boek hier je tickets met korting.

Gezondheid

  • 1