Explosie vernietigt stripclub

ExplosionIn het Amerikaanse Springfield in de staat Massachusetts zijn vrijdag 18 mensen gewond geraakt bij een gasexplosie. Twee gebouwen in het centrum van de stad, waaronder een stripclub, zijn met de grond gelijkgemaakt. De club was vlak voor de ontploffing al ontruimd omdat mensen een gaslucht hadden geroken. De explosie gebeurde op het moment dat medewerkers van het gasbedrijf op het punt stonden iedereen weer naar binnen te laten.

Volgens de lokale media was de ontploffing zo hevig dat mensen tegen de grond werden geslagen en twee straten verderop ramen aan diggelen sprongen. De bewoners van het gebouw waar de ontploffing plaatsvond, zijn geëvacueerd.
Mark McDonald van de New England Gas Workers Association was blij dat er al zoveel mensen geëvacueerd waren voordat de ontploffing plaatsvond. "Anders waren er zeker doden gevallen", zo zegt hij in een lokale krant.
De dames van de stripclub moesten zich in behoorlijk ontklede staat in veiligheid brengen. "Gelukkig ben ik alleen maar mijn kleding kwijt", aldus een van hen.

Reacties op dit artikel zijn gesloten.

Gezondheid

  • 1