Robert Pattinson in kinky club

Voor de opnames van zijn nieuwe film is de 25-jarige Twilight acteur Robert Pattinson hard aan het werk in Berlijn. Maar omdat hij zich af en toe wil ontspannen buiten het oog van de cameralenzen duikt hij geregeld de beroemde, en beruchte KitKatClub in Berlijn in. Met zijn vader als metgezel!

In The Sun meldt Pattinson dat hij graag in de club komt omdat hij daar niet wordt lastiggevallen. "Het is er donker en privé en dus de perfecte ontsnapping", zo zegt hij.
De club staat bekend vanwege de bezoekers die zich vaak in pikante en opmerkelijke outfits hullen. Daarbij zijn leren strings en tepelklemmen bijna een 'must'. Pattinson is ook gek op de vele verkleedpartijtjes, vooral die waarbij mensen als vampier de club bezoeken. Dat sluit mooi aan bij de thema's van de Twilight saga.

Dat zijn vader met hem meegaat vindt de acteur alleen maar geweldig. In de Sun zegt hij daarover: "Ik ben heel close met mijn vader en toen ik hem over de club vertelde was hij erg enthousiast. Hij zei gelijk dat hij mee wilde naar die 'orgieclub'."

Gezondheid

  • 1