Vrouwen happy in bed

SextoyEen recente enquête van Vrouwonline wijst uit dat de meerderheid van de 1100 vrouwen die de vragenlijst invulden, tevreden zijn over de bedprestaties van hun partners. 17 procent van de vrouwen geeft de partner een 9, een/derde beoordeelt de prestaties met een 8 en 20 procent hangt het cijfer 7 aan de seks. Over de frequentie van de seks zijn de vrouwen niet ontevreden. Bijna 5 procent zegt dat het aantal keer dat ze seks hebben, precies goed is, 37 procent wil zelfs nog vaker.

Speeltjes en fantasieën

Veel vrouwen gebruiken middeltjes die hun seksleven nog leuker maakt. Glijmiddel en massageolie scoort goed bij een kwart, terwijl 22 procent ook graag een dildo of vibrator gebruikt.
Seks op een vreemde plek scoort bij 33 procent van de vrouwen. 14% heeft fantasieën over seks met andere mannen en bijna net zoveel vrouwen willen ooit nog eens met een vrouw vrijen. Voor een triootje is 12 procent wel te porren.
Een slippertje maken? Ja, 5 procent van de vrouwen heeft dit wel eens gedaan en evenzoveel doen het nog steeds. 4 procent heeft een vaste minnaar.

Swingen?

Ooit al eens gedacht aan swingen om de seks in je huwelijk of relatie een extra boost te geven en je fantasie over seks met een ander waar te maken? Swingen kan op vele manieren: je kunt met een ander stel in één ruimte zijn en seks hebben met je eigen partner, je kunt in dezelfde ruimte van partner ruilen of een derde bij jullie liefdesleven betrekken. Leuke stellen vind je op SDC.

Bron: Vrouwonline

 

Gezondheid

  • 1