Vreemdgaan op de achterbank

RingenUit een aantal recente onderzoeken over vreemd gaan en de favoriete plek om seks te hebben blijkt dat Nederlanders steeds vaker seks hebben met onbekenden én dat de achterbank de favoriete locatie is voor dat slippertje. Tja...of je daar blij van wordt komt dan weer niet uit de polls naar voren.

Een internationale 'casual dating' site ondervroeg 8239 personen uit 12 verschillende landen. Hieronder waren 514 Nederlanders. De cijfers van een soortgelijk onderzoek uit 2011 werden naast het huidige onderzoek gelegd en wat blijkt: 50 procent van de ondervraagde Nederlanders had seks met een onbekende. Dat was in 2011 nog maar 26 procent.

Van alle Europese respondenten die een relatie hebben denkt ruim 30 procent dat seks met een vreemde veel spannender is dan seks met hun eigen partner. Meer mannen (53 procent) dan vrouwen (22 procent) zijn die mening toegedaan.

Waar gaan we vreemd?
Uit onderzoek van de website Victoria Milan onder 4127 Nederlandse vreemdgangers blijkt dat 40 procent van de mannen en 38 procent van de vrouwen de auto de beste plek vindt voor een buitenechtelijke vrijpartij.
De hotelkamer eindigt op de tweede plaats: 22 procent van de vrouwen en 18 procent van de mannen doet het liever hier.

Andere populaire vreemdgangersplekken
Het kantoor, de lift, een toilet. Vreemdgaan in eigen huis is niet populair: slechts 3 procent van de mannen en 4 procent van de vrouwen doet het in eigen bed.
Veilig is vreemdgaan niet. Veel mannen en vrouwen zijn bang betrapt te worden.

Wil je je seksleven weer een oppepper geven dan kun je uiteraard andere stappen nemen. Ga eens samen naar een parenclub of word lid van SDC en ontmoet hier andere stellen die net als jullie spannende afspraakjes willen maken.

Gezondheid

  • 1