Archive

Reizen

Blog mee vanaf de SDC lifestyle cruise

Lees meer...Nog een dag en dan vaart de Lifestyle cruise weer uit voor een zinderende reis vol plezier, genieten en sensuele avonden aan, maar ook van boord. Het schip vertrekt van Barcelona, vaart naar Valencia en meert voor een overnachting aan op Ibiza. Daarna door naar Palma de Mallorca voor weer een overnachting en dan naar Marseille, Cannes en Nice.

We zijn benieuwd naar jullie ervaringen tijdens deze reis die van 16 tot en met 23 mei duurt. Wil je je verhaal delen? Stuur je blog, van maximaal 600 woorden, per mail, naar media@sdc.com of plaats je ervaringen in de 'commentaar' box onder dit bericht. Enne....veel plezier;-)

Tempelseks mag niet (meer)

bordjeAls het aan de Balinese overheid ligt, komt er binnenkort een verbodsbord bij tempels te hangen. Er hangen al bordjes met 'veboden te roken en eten'. Op Bali ontstond een schandaal toen twee toeristen uit Estland zich in een hindoetempel aan elkaar 'gaven'.

De cruise, de foto's, het filmpje

Kijk mee... Ja, het feest is voorbij. En een feest was het zeker. Bijna dagelijks verscheen er een update op de site over de gebeurtenissen van die dag tijdens de Swingers cruise die diverse havens in de Middellandse zee aandeed. Om het verhaal compleet te maken publiceren we hier nog wat foto's en een filmpje om je een idee te geven van de feesten aan boord. En namens iedereen: een bedankje aan de medewerkers van SDC voor dit fantastische evenement!

Swingen in de Oostenrijkse sneeuw

Warmste ski-vakantie ooitGeloof je niet dat het in Oostenrijk warm kan zijn in januari? Dan heb je deze hete skivakantie niet meegemaakt. Sneeuw en sex worden gecombineerd tijdens deze SDC-take-over van 13 - 18 januari 2013 in de buurt van Salzburg. Samen met 250 lifestylers ontdek je de koude, en warme pleziertjes van Oostenrijk. Van besneeuwde bergtoppen tot knusse playrooms van het luxe 4-sterrenhotel, deze skivakantie heeft het allemaal.

Live vanaf de Azamara Swingers Cruise

Dag 4 lichtgevende en opwindende nachtVan 17 tot 24 mei vaart de Azamara “Quest” door de mediterrane wateren. Aan boord zijn 340 SDC Swingers stellen van maar liefst 47 verschillende nationaliteiten. Een week lang zullen zijn zich uitstekend vermaken met elkaar, en in de watten gelegd worden door medewerkers van rederij Celebrity Cruises en de staf van SDC. Vanaf dag 1 brengen we op Media.SDC dagelijks een update van de belevenissen aan boord.

Gezondheid

  • 1