Archive

Live vanaf de Azamara Swingers Cruise

Artikelindex

Swingers CruiseVan 17 tot 24 mei vaart de Azamara “Quest” door de mediterrane wateren. Aan boord zijn 340 SDC Swingers stellen van maar liefst 47 verschillende nationaliteiten. Een week lang zullen zijn zich uitstekend vermaken met elkaar, en in de watten gelegd worden door medewerkers van rederij Celebrity Cruises en de staf van SDC. Vanaf dag 1 brengen we op Media.SDC dagelijks een update van de belevenissen aan boord.


De swingerscruise vertrekt vanaf Athene (Griekenland), en gaat vervolgens naar Mykonos, Sicilië, Amalfi, Capri, Elba om te eindigen in Nice (Frankrijk).

De crew arriveert twee dagen eerder en pakt gelijk een dagje Athene mee. In de drukke stad merken we zo op het eerste gezicht niet veel van de huidige economische crisis. Wel van het Olympisch vuur. Bij de Akropolis ontmoeten we al wat cruisegangers. De volgende dag gaan hard aan de slag om het schip klaar ten maken voor onze gasten. Gelukkig krijgen we daarbij geweldige medewerking van het personeel van de Azamara. En dan… begint de pret.

Dag 1


Pool at deck 2De gasten arriveren op tijd en de incheckprocedure gaat super snel. De stellen krijgen allemaal een welkomstpakket van SDC, een heerlijk glas champagne. Ook wordt de eerste foto gemaakt: ‘welkom aan boord’. Het is leuk om te merken hoeveel leden elkaar al kennen van andere events en/of de vorige cruise. Het weer is fantastisch en de gasten gaan al snel doen waar ze voor gekomen zijn: feesten bij het zwembad en de whirlpool op dek 10. De dj draait opzwepende muziek en de kleren gaan uit. Als een hevig onweer losbarst gaat iedereen snel naar binnen. Gelukkig is het net het moment van de verplichte veiligheidsprocedure, dus echt erg is het niet.

De afvaart
MikonosEn dan varen we weg uit Athene en is het tijd voor het diner. Vanwege verscherpte hygiëneprocedures is het geen self-service, maar ach, het heeft ook wel wat om je bordje gezellig opgeschept te krijgen. In ieder geval geeft het lekkere eten iedereen weer genoeg energie om zich klaar te maken voor de spetterende ‘Goddish’ party in de disco. Terwijl het schip richting de volgende haven vaart wordt het feest in de disco geopend door een wervelende openingsshow met dansers en entertainment van topniveau. En als de crew van SDC aan alle gasten is voorgesteld wacht de feestgangers nog maar één ding: een hete nacht lang feesten en dansen.


Dag 2
 

BeddenHet is 9 uur als het schip aanmeert in de haven van Mykonos. Na het eerste, voor veel gasten korte nachtje aan boord druppelen vroege die-hards de ontbijtzaal binnen. Ook in de sportzaal worden al wat work-outs gedaan en zelfs de schitterende playroom is al bezet, al is het daar op dit vroege uur nog niet zo druk. De meeste gasten hebben de eerste dag al kennis gemaakt met elkaar. De magnetische kleefborden die iedereen heeft gekregen, zijn handige hulpjes om iedereen te ontdekken. Het nieuwe KIOSK-systeem, dat de webmaster van SDC speciaal voor deze swingerscruise heeft opgezet, blijkt helemaal een schot in de roos! Met dit systeem kunnen de gasten aan boord via het intranet contact opnemen met andere gasten en berichten achterlaten.

In de vroege ochtenduren is het weer nog niet zo mooi en gaat de zon af en toe schuil achter de wolken, maar het uitzicht op Mykonos is schitterend. Jammer genoeg begint het toch te regenen en zien we zelfs een kleine tornado boven de bergtoppen van het Griekse stadje. Toch weerhoudt dat veel gasten er niet van om van boord te gaan om Mykonos te bekijken. Tot 22.00 varen de shuttles af en aan, maar wie aan boord blijft hoeft zich ook niet te vervelen: de dansworkshops zijn populair bij de vrouwen en als het zonnetje in de middag doorbreekt en de dj opzwepende muziek draait zit de sfeer er buiten al weer snel in. De party’s, zoals de Purple Rain Pool Party, die door het slechte weer naar binnen zouden gaan, worden tot grote vreugde van de gasten alsnog buiten gegeven.
 
Paars getint avondje
Na het diner is het tijd voor de ‘ladies only cocktail & rafle’, waar ik als man helaas niet aan mee mag doen. Achteraf hoorde ik van de dames dat het een bijzonder gezellig onderonsje was! Gelukkig mag ik wel in het MOSAIC café waar de zeer begaafde kunstenares en virtuoze muzikante  Cecilia Roy de gasten vermaakt. Als vervolg op de Purple Rain Pool Party tovert het team van SDC de disco helemaal in het paars om voor de Purple Rain Disco Party en kan de nachtelijke pret beginnen. Ook vandaag laat het super dansteam weer zien wat ze allemaal kunnen. Tot in de vroege uurtjes wordt gedanst, maar voor veel gasten winnen de playrooms het deze avond van de disco en zijn afgeladen met gasten die zich uitstekend erotisch vermaken. Om 4.00 uur is het welletjes en moet er toch worden opgeruimd. En het schip? Dat licht het anker en gaat op weg naar Sicilië. 


Dag 3

AzamaraVandaag zijn we de hele dag op zee. Het is rustig weer, de zon schijnt en al snel na het ontbijt lokt het mooie weer gasten naar het pooldek. Ze zijn nog wat slaperig na het feest van gisteren, maar de vermoeidheid is snel verdwenen en er wordt weer volop gedanst en gefeest. Elke ochtend wordt de playroom, waar de gasten zich erotisch met elkaar vermaken, helemaal schoongemaakt. Vandaag doen we een gedeelte al om 12.00 uur open, en al snel maken de eerste stellen er gebruik van.

Natuurlijk heeft het team van SDC op deze zeedag gezorgd voor veel entertainment aan boord. Zo zijn er de dansers, en een speciaal entertainmentteam uit Mexico, die iedereen al snel aan het dansen krijgen. Aan dek draait dj Alex Mac opzwepende beats en latin music. Erg mooi zijn de Bollywood lichaams- en armbeschilderingen die kunstenares/muzikante Cecilia Roy aanbrengt op de lichaamsdelen van de gasten. De tekeningen sluiten perfect aan bij het themafeest van vanavond: ‘Bollywood’.  En wat lopen er veel gasten warm voor de ‘squirting’ workshop, die Dildo Diva twee keer per dag geeft. Ook voor de Bollywood dansworkshop van Keri is veel animo. Vanwege de dag op zee mogen ook de casino’s open en veel gasten wagen dan ook een gokje.

Thema voor het eten
Elke avond is het diner gebaseerd op de thema-avond die volgt en ook nu weer hebben de chefs verrukkelijk eten bereid. Bijna iedereen komt al in de ‘Bollywood outfit’ aan tafel. Op verschillende locaties wordt muziek gespeeld, zoals door de gitarist German Vilchez. En dan is het 23.00 uur. Tijd voor de opening van de Bollywood party. De dansers geven weer een wervelende show en ook voor de gasten is een rol weggelegd: zij laten hun prachtige Bollywood outfits zien op een echte catwalk.

Spelen in de playrooms
Voor wie nog wat details wil over de playrooms: die bevinden zich op dek 10 aan de voorzijde van het schip en strekken zich over de gehele breedte uit. Ze zijn in de vorm van een halve cirkel en hebben verschillende podia. Tijdens de openingstijden speelt er zachte, prettige, zwoele muziek.  En ook tijdens deze cruise zijn de playrooms dé plek voor een erotisch samenzijn en wordt er tot in de vroege uurtjes gebruik van gemaakt. De grote ramen geven ’s avonds een schitterend uitzicht op de sterrenhemel en kunnen, als dat nodig is, ook afgesloten worden met gordijnen. En waar ons swingersschip vandaag de hele dag naar toe vaart? Naar Taormina op Sicilië. Waar we in de ochtend voor anker gaan.


Dag 4

De Azamara Quest is onderweg naar Taormina Sicilië, waar ze om 12.00 uur het anker laat zakken op de rede van het stadje. Het weer is bewolkt, 22 graden en er is geen wind. Het zicht op de vulkaan de Etna is schitterend. De tenders worden te water gelaten en gasten die na een heerlijk ontbijt, een excursie hebben geboekt gaan van boord. De crew van SDC en de scheepsschoonmaakploeg hebben dan alles al lang weer opgeruimd en schoon gemaakt. Tijdens het ontbijt krijgen we complimenten voor afgelopen avond. Met wat minder mensen aan boord krijgen we tijd om eens wat gasten te polsen over de cruise. Ze zijn lovend, ook al vanwege de inzet van alle betrokkenen. Als we `s-middags aan tafel zitten met een goed glas wijn op het grote achterdek, met Sicilië op de achtergrond, voelen we ons de koning te rijk. Omstreeks 14.00 uur wordt er een 'girls only' dansworkshop gegeven en rond een uur of 3 is er een blowjob workshop. Er zijn een kleine 30 stellen die de leerzame en hilarische kunsten van 'Dildo Diva' kunnen toepassen op dildo’s of op 'natuurlijk materiaal'.

Ergens anders aan boord bevindt zich de fotostudio met de door SDC ingehuurde fotograaf. Gasten kunnen hem gratis een uur lang (erotische) foto's laten maken.b_120_180_16777215_00_images_content_SDC_glow2.png
Omdat veel gasten van boord zijn is het bij de poolparty redelijk rustig. Op het schip zijn vier restaurants. In het windows cafénbuffet op dek 9 kun je zelf je bord volscheppen en opeten op het grote buitenterras. Daarnaast zijn er de drie á la carte restaurants 'discoveries', het 'aqualina' en het prime 'C' . Hier kunnen gasten genieten van een prima brunch of diner.

Om 18.30 uur is de laatste tender weer terug en een half uur later wordt het anker gelicht. Het is tijd voor de lichtgevende en opwindende b_160_112_16777215_00_images_content_SDC_glow1.pngnacht van de Glow-in-the-Dark party. De opening van is om 23.00 met zoals gewoonlijk een schitterend schouwspel. Bij de deur krijgen de gasten nog extra glowsticks of brillen en ander materiaal terwijl ook een reflecterende bodypaint wordt aangebracht. De komiek/artiest Dean Taylor weet de gasten op kostelijke manier te vermaken. Al snel gaan de eersten naar de playroom die speciaal voor de gelegenheid is voorzien van blacklights. De sfeer is zwoel en sexy als om ruim na 04.00 uur de laatsen gaan slapen. En de Azamara Quest? Die vaart rustig de donkere nacht in.

 

Reacties   

 
+1 #1 nico 23-05-2012 06:47
Ik begrijp het goed dat het schip niet geheel door sdc is volgeboekt? 340 swingerstellen en de andere gasten zijn niet-swingende cruisegasten?
Citeer | Melden aan beheerder
 
 
+5 #2 jonny 27-05-2012 21:12
Nee, alle gasten waren SDC stellen. Geen enkele niet-swinger uiteraard. Het hele schip was overgenomen door SDC.
Citeer | Melden aan beheerder
 
 
+4 #3 melanie 30-05-2012 15:57
Het schip heeft maar 341 cabins dus zijn er geen andere gasten. Het was geheel vol met SDC leden dus allemaal swingers.
Citeer | Melden aan beheerder
 
 
+4 #4 gerard 07-06-2016 01:04
hoi hoi
gewoon een simpele vraag,ik was getrouwd,nu single.is dit ook voor mannen alleen.ik bedoel hoe is de verhouding qua mannen vrouwen.
Citeer | Melden aan beheerder
 

Gezondheid

  • 1