Archive

Heet plezier in Cap d'Agde

Jardin d'EdenDe eerste SDC take-over in Cap d'Agde in juli was een groot succes. En SDC gaat door: Van 25 tot 30 augustus kun je het allemaal zelf meemaken in deze bekendste 'blote stad' van Frankrijk. Duizenden verhalen zijn er al over Cap d'Agde verteld en jij kunt het jouwe er aan toevoegen. SDC verwelkomt je in het populaire en luxe hotel Le Jardin d' Eden.

Cap d'Agde is een hemel voor swingers en vrijgevochten stellen. Ontbijt, dagelijkse schoonmaak, VIP-korting, zwembadfeesten, spelletjes en prijzen: in Jardin d' Eden, op steenworp afstand van het strand en het centrum van Heliopolis vind je alle luxe die je maar wilt hebben. Het verleidelijke roze zwembad zorgt voor een intieme, zwoele en exclusieve sfeer.

De zonneterrasjes hebben een verhoging met kussens zodat je er heerlijk kunt zonnen. In de grote openlucht jacuzzi kunnen 16 mensen genieten van warme bubbels en aan de zwembadbar zijn de hele dag drankjes en lichte snacks te koop.

Boek snel

Kijk dus snel op de website van SDC en boek. Zo'n hemelse ervaring waarin al je erotische dromen uitkomen, is snel uitverkocht!

Was jij bij de SDC take-over in Cap d'Agde in juli? Deel je ervaringen! 

Reacties

 
+1 #1 bert en annette 03-08-2012 13:16
Een ding is zeker, na het zien van het filmpje MOETEN we een keertje naar agde. Nooit geweest, veel over gehoord, maar nu over de streep!!
Lijkt ons super gaaf. We hopen leuke stellen teg te komen.
Melden aan beheerder
 

Reacties op dit artikel zijn gesloten.

Gezondheid

  • 1