Archive

10 % korting op sekspeeltjes met unieke actiecode

wevibeEr worden wereldwijd steeds meer seksspeeltjes verkocht. Naar verwachting zullen seksspeeltjes over een paar jaar dan ook net zo populair zijn als smartphones. Het succes van vibrators en andere speeltjes is onder andere te danken aan beroemde sterren als Teri Hatcher, Halle Barry, Eva Longoria en Gwyneth Paltrow, die openlijk vertellen dat ze zoveel plezier beleven aan hun seksspeelgoed.

Ook een serie als Sex in the City zorgde ervoor dat de vibrator aan populariteit won. Door het gesprek van de vier vriendinnen over het genot een vibrator was het voor veel vrouwen ineens niet meer zo moeilijk om ook over hun seksleven te praten en uiteraard ook een vibrator of ander speeltje te kopen.
En sinds het verschijnen van de trilogie ‘Vijftig tinten grijs’ zijn de bondagesets, zweepjes, geselriemen, trileitjes en liefdesballetjes bijna niet meer aan te slepen.

Exclusieve actie voor media.sdc.com

Nu is het moment om je favoriete vibrator te kopen of een prettige voorraad speeltjes aan te leggen want we hebben een exclusieve actie voor je. Lezers van media.sdc.com krijgen bij willie.nl een korting van maar liefst 10 procent voor bestellingen uit de categorie ‘stellen’.  En dat bovenop de toch al lage prijzen!

Wat moet je doen om 10 procent korting te krijgen?

Wees er snel bij: de laatste dag van deze kortingsactie is 24 februari!
En wanneer je bij je bestelling de bezorgdatum VALENTIJNSDAG kiest, ontvang je een gratis cadeau!

Valentijnsactie Willie.nl

Gezondheid

  • 1