Penisperikelen wereldwijd

magnifier.jpg

Pijnlijk. Dat zijn de volgende nieuwtjes over penissen. Er kwam eer een klem te zitten in een fles, en een ander brak zijn piemel tijdens een stevig partijtje seks. Want dit is zeker mogelijk, zo ondervond de betreffende 'eigenaar' van het orgaan. We nemen de twee gevalletjes 'penisleed' onder de loep...

Penis geamputeerd

Een 50-jarige man uit Honduras stak zijn penis in een plastic fles om zo toch aan zijn gerief te komen. Helaas kwam zijn penis klem te zitten. Had de onfortuinlijke man maar hulp gezocht, maar hij was zo beschaamd over zijn handelen dat hij pas na vier dagen naar het ziekenhuis ging omdat de pijn ondraaglijk werd en zijn penis zwart begon te zien. Voor de chirurg bleef er maar één ding over: het orgaan te amputeren. Seks zal de man nooit meer hebben maar gelukkig kon zijn urinebuis nog omgeleid worden en behouden blijven zodat plassen in ieder geval nog mogelijk is. Advies van de artsen: zit je penis ergens in klem, zoek dan binnen vier uur hulp omdat door de beperkte bloeddoorstroming het lid kan afsterven.

Vind je vrienden in de lifestyle!

Gebroken penis

Een 37-jarige Engelsman brak zijn penis tijdens een potje heftige seks met zijn vriendin. Een potje 'Doggy Style' om op deze manier een kind te krijgen, was te veel voor zijn piemel die een flinke knak maakte. In allerijl werd de onfortuinlijke metselaar naar het ziekenhuis gebracht waar hij maar liefst vier nachten moest blijven na het inbrengen van een katheter en een noodzakelijke besnijdenis. "We deden het misschien wel een beetje te wild", aldus de man in Metro.uk. "Of we nog ooit een kind kunnen krijgen? De tijd zal het leren."

Ook wel eens een pijnlijk penisprobleem gehad?

Gezondheid

  • 1