Moersleutel om penis: geen goed idee

Moersleutels©Loloboxe-Pixabay

Er zijn allerlei soorten seksspeeltjes die je als man om je penis kunt doen. Maar wat als zin hebt en toevallig niks bij de hand behalve je gereedschapkist met echt gereedschap?

Dat gebeurde een man uit Maindee (Wales) onlangs. Of hij nou een bizarre  erotische fantasie had of wilde kijken hoe lang zijn penis stijf kon blijven vertelt het verhaal niet, maar zijn daden leverde niet het gewenste resultaat op. Hij had een moersleutel stevig om zijn penis gedraaid. Zo stevig dat hij hem niet meer afkreeg en het alarmnummer moest bellen.

De South Wales Fire and Rescuedienst was snel ter plekke om het gereedschap van zijn gepijnigde ‘gereedschap’ te verlossen. Omdat ze het toch wel een heel bijzonder tafereel vonden zette de brandweer een tweet online met daarin een gifje van Jim Carrey die het uitschreeuwde. De begeleidende tekst was duidelijk: “Als je al gereedschap gebruikt, zorg er dan in ieder geval voor dat je de handleiding leest.”

Omdat er nogal wat niet mis te verstane reacties op de tweet kwamen werd de tweet weer offline gehaald. De man uit Maindee is er blijkbaar wel redelijk ongeschonden vanaf gekomen.

Nog geen  SDC-lid?  Meld je dan hier aan!


 

 

Gezondheid

  • 1