Echt waar: 10 procent checkt telefoon tijdens seks

telefoon.jpg

Uit recent onderzoek van e-Kortingscode.nl blijkt dat 10 procent van de mensen toegeeft dat zij tijdens het vrijen op hun telefoon kijken. Onder jongeren is dit zelfs bijna twee keer zo veel. Een op de zes zegt wel eens de telefoon te checken tijdens de seks.

Slaapkamer, douche, toilet

Het onderzoek is gehouden onder 1100 respondenten. Van die 10 procent die de telefoon controleert tijdens de seks, zegt 43 procent dat dit niet eenmalig is. ‘’Ik heb een eigen bedrijf en ik wil altijd bereikbaar zijn voor mijn klanten. Ja, dus ook tijdens seks’’, aldus een anonieme geïnterviewde. Van de jongeren, tussen de 18 en 35 jaar checkt zo’n 17% de telefoon terwijl ze seks hebben. Dat is bijna twee keer zo veel als 35-plussers doen. Bijna 75% van de deelnemers slaapt met de mobiele telefoon in de buurt van hun bed. Dit deel is wel eerder geneigd te zeggen niet gelukkig te zijn.

De telefoon wordt er niet alleen tijdens de seksn bijgepakt, ook onder de douche weet nog 22 procent het voor elkaar te krijgen de telefoon te gebruiken.

Ook het toilet is niet telefoonproof: 69% van de respondenten gebruikt de telefoon op het toilet, waarvan 59% eerlijk toegeeft dit dagelijks te doen. 

E-kortingscode verzamelt dagelijks de beste acties, kortingen en kortingscodes van ruim 4.600 Nederlandse webshops. De deals zijn gratis te gebruiken.

Betere seks

Wij kunnen het ons niet voorstellen dat je tijdens seks je telefoon gebruikt en dat je partner daar geen moeite mee heeft. Tenzij de seks toch al niet geweldig is of als je allebei de telefoon als extra bedpartner hebt. 
Je kunt natuurlijk ook je seksleven een boost geven. Zit het verder wel goed in je relatie en ben je open minded? Ontdek dan eens een heel nieuwe erotische wereld bij SDC.

 

Gezondheid

  • 1