Bijzondere Chinese paddendildo

PaddendildoHilarisch bleek het nieuwsonderwerp in het tv-journaal van een Chinese lokale zender. Het begon zo serieus en leek zo bijzonder: de vondst van een zeldzame paddenstoel. Een boer uit Xi'an trof het ding aan terwijl hij een waterput aan het graven was. Bij navraag bleek zelfs de dorpoudste van 80 jaar nog niet eerder zo’n plant gezien te hebben.

Daar moest een cameraploeg naar toe en een vrouwelijke reporter toog naar boer He en vertelde de kijkers van alles over de 19 centimeter lange fungus. Ze wist zelfs te melden dat de plant al eeuwen geleden door mensen werd gebruikt vanwege de magische krachten die de plant bezat. Vervolgens nam de journaliste de paddenstoel in haar handen en toonde voor en achterkant: "Het lijken wel lippen", zei ze nog. Ze beloofde dat de paddenstoel onderzocht zou worden door een botanische expert om zo meer duidelijkheid en uitsluitsel te krijgen over de opgegraven plant.

Terwijl de verslaggeefster het voorwerp beschreef kwamen op de redactie van de nieuwszender telefoontjes binnen van kijkers die het antwoord op de vraag ‘wat is dit’ al hadden. Het bleek een bijzondere ontknoping van de reportage. In plaats van een zeldzame paddenstoel met magische krachten bleek de 'plant' een zachtrubberen dildo, met aan de ene kant de lippen van een kunstvagina en aan de andere kant een anale holte.
De nieuwszender kon niet anders dan een excuus voor de reportage op de website plaatsen. Vraag blijft of de verslaggeefster de bijzondere paddendildo mee naar huis genomen heeft.
 

Reacties   

 
+1 #1 Marieke1 22-06-2012 13:17
Dit is echt heel grappig. Sta je daar met een bijzonder plantje in je handje, heb je een onvervalste kunstkut vast.
Citeer | Melden aan beheerder
 

Gezondheid

  • 1