Cougars en nougars...

Hattie WienerWe doen er van alles aan om jong te blijven. Sommigen gaan daarin -veel- verder dan anderen. Toch krijgt de tand des tijds vat op iedereen. Maar betekent ouder worden dat je als vrouw dan ook seksueel niet meer actief of aantrekkelijk bent? Nee. Kijk maar eens naar het filmpje met Hattie Wiener. Ondanks haar 76 jaar krijgt ze nog moeiteloos jongere mannen in bed. Alleen al bij de gedachte aan seks met een jonge bink wordt ze sterk opgewonden en loopt het water haar in de mond.

Hattie bekent in de film dat ze recent nog naar bed ging met een 18-jarige jongen, al wist ze in eerste instantie niet hoe oud hij was. "Ik heb altijd seks op een eerste afspraakje", stelt cougar Hattie. Ze bekent verder dat de maximum leeftijd van haar minnaars zo rond de 40 ligt.


 

Cougars vs nougars
Onder cougars wordt verstaan knappe, oudere vrouwen boven de 40 plus die seks hebben met jongere mannen. Maar de cougar krijgt concurrentie van de nougar. Vrouwen van 30 plus die leven alsof ze 20 zijn en ook een relatie met mannen uit deze leeftijdscategorie aanknopen. Denk aan Paris Hilton (31) met haar Spaanse vriendje van 21. Of een relatie van een nougar met een jongere man meer kans van slagen heeft dan de relatie van een cougar hangt volgens relatiedeskundigen af van een aantal zaken. De nougar moet zich nog niet willen settelen en vooral de affaire niet te serieus nemen maar het zien als een lekkere egoboost.

Wat vinden jullie van de combinatie oudere vrouwen/jongere mannen?

Reacties   

 
0 #1 Passionwoman 30-11-2012 10:23
Leeftijd is maar een getal waar je niets aan op moet hangen. Er zijn vrouwen van 40 die er versleten en ouder uitzien, maar als je zowel van binnen als van buiten je lijf goed verzorgd, tevreden en gelukkig bent, je goed gekleed gaat enz. kan een ouder iemand er stralend, vrolijk en sexy uitzien.Begrijp elijk dat ze dan niet op zoek is naar een oudere man.
Citeer | Melden aan beheerder
 

Gezondheid

  • 1