Wedstrijdje aftrekken tegen AIDS

Aftrekwedstrijdjewankingcomp.jpgb_113_145_16777215_00_images_content_Sextoys_wankingcomp.jpgJAftrekwedstrijdjee kunt overal een wedstrijd van maken, maar sommige wedstrijden, hoe gek ze ook zijn, dienen wel een goed doel. Zo ook de wedstrijd masturberen door mannen en vrouwen, die deze week gehouden werd in Shenzhen, China om daarmee aandacht te vragen voor de Wereld Aids Dag van 1 december. 


Er was voor de organisatie genoeg reden om AIDS in de spotlights te zetten. Mensen met AIDS worden in China uit angst en onwetendheid nogal eens geweerd in ziekenhuizen, van school gestuurd of ontslagen.  Toch zijn naar schatting in de jaren ’90 wellicht zo’n 300.000 Chinezen besmet geraakt met het HIV-virus. De meeste besmettingen zijn overigens gekomen door bloedtransfusies, en niet zo zeer door unsafe seks. Helaas is ook nu nog een bloedtransfusie in China een riskante zaak.

Of de masturbatie-actie tegen de onwetendheid werkt is niet bekend. Wel deden de 7 mannen en 3 vrouwen hun uiterste best tijdens de ‘China Masturbation Competition’. Met de broek op de knieën en een oranje pannetje voor hun geslachtsdelen keken de mannen naar schaars geklede dames en opblaaspoppen om zo de nodige opwinding te krijgen.
Degene die het het langst vol kon houden was de winnaar. De man of vrouw die al snel ‘klaar’ was werd tweede. Wie de wedstrijd uiteindelijk heeft gewonnen is helaas niet bekend gemaakt. Wellicht was het een ‘close call’.

Gezondheid

  • 1