Sekskamertjes in Chinees ziekenhuis

Seksroom ChinaIn China hebben sommige stelletjes nog niet helemaal door hoe ze een kind moeten verwekken. Of ze zijn zo gestrest dat ze helemaal geen lust en passie meer hebben. Om stellen te helpen bij het verwekken van een kind heeft het Songziniao-ziekenhuis in Wuhan daarom echte ‘sekskamers’ ingericht. Hier kunnen Chinese stellen in een erotisch sfeertje zorgen voor nageslacht. En wie nog wat onderricht nodig heeft kan advies krijgen van experts in vruchtbaarheid.

De directeur van het ziekehuis heeft hoge verwachtingen, zo meldt hij aan de Daily Mail. "Zwanger raken is ook een kwestie van techniek en dat beseffen nogal wat Chinezen niet. Daarnaast hopen we dat ze in de sekskamers op adem komen. We hebben ze dan ook zodanig ingericht dat de lusten gestimuleerd worden.”
De kamers hebben een rond bed, een pluchen sofa en er hangt erotische kunst aan de muur.
Daarnaast is er ruime keus uit porno, video’s en voorlichtingsboeken. Ook seksspeeltjes ontbreken niet. En willen de gebruikers van de kamer een rollenspel spelen dan kan dat ook. Er zijn allerlei speel- en stoeipakjes aanwezig zoals een stewardessenpakje en, heel toepasselijk, dokters- en verpleegstersoutfits.

Prijzig stoeikamertje
Een nachtje in een van de sekskamers van het Songziniao-ziekenhuis is niet echt goedkoop. De speelkamer is te huur vanaf  880 yuan, omgerekend zo'n € 108. In vergelijking: het gemiddelde Chinese maandloon bedraagt 4.672 yuan ( € 575).  

Navel
Een goedkoper alternatief zou kunnen zijn om de Chinezen wat meer seksuele opvoeding te geven. Mooi verhaal is dat van de Chinese seksuoloog Peng Xiaohui die een tijd terug vertelde dat hij een stel onder behandeling had waarvan de vrouw maar niet zwanger werd. Lichamelijk was er niets met de man en vrouw aan de hand. Door wat vragen te stellen over de manier waarop het stel seks had kwam de seksuoloog erachter dat de man in de veronderstelling was dat de navel van zijn vrouw haar geslachtsorgaan was….

Gezondheid

  • 1