Vrouwen gaan helemaal voor kaal

SchermenUit een onderzoek van Panorama vorig jaar bleek dat maar liefst 71% van de mannen met een scheerapparaat, trimmer of scheermes hun schaamhaar bijwerkt. 31 procent van de mannen gaan helemaal voor kaal en verwijdert elk haartje. Bij de vrouwen blijkt 65 procent van de vrouwen al het haar weg te halen, zo wijst een recent onderzoek van de 'Delete Professionals in Waxing' uit.

De professioneel waxer meldt dat de Brazilian wax behandelingen het meest worden uitgevoerd. 20 procent van de vrouwen laat een klein streepje staan. 15 procent kiest voor een modelletje  als een driehoekje of andere vorm. De uitkomst dat de meeste vrouwen bij de waxsalon voor kaal gaan vinden wij overigens niet verrassend.

Trend

Bij vrouwen is de trend voor het schaamhaar de laatste jaren redelijk stabiel en is er geen duidelijk beeld voor meer, of juist minder haar waar te nemen. Mannen blijken echter voorzichtig steeds meer naar helemaal kaal te neigen.

Liefst kaal en wat voller geen bezwaar

  • Uit het Panorama-onderzoek kwam naar voren dat meer dan 50 procent van de mannen het liefst een kale schaamstreek bij vrouwen zien.
  • 14 procent vindt een wat vollere vrouw absoluut geen probleem en vinden zelfs dat hun ideale vrouw volslank moet zijn.
  • 23 procent van de mannen wil een slanke vrouw.
  • Het grootste deel van de mannen gaat voor een ‘normaal gebouwde’ vrouw.
  • 20 procent van de mannen zou graag een borstvergroting bij hun partner zien.

Wij zijn benieuwd of de cijfers van de onderzoeken kloppen en vragen jullie daarom: wat vind jij aantrekkelijk bij mannen/vrouwen? Helemaal kaal, of een klein bosje, streepje of ander modelletje? 

Reacties   

 
+14 #1 Eroticastel 11-09-2013 14:03
Wij (beide dus) vinden geheel intiem kaal het lekkerste bij zowel man als vrouw, ook houden wij van de wat meer "normale" figuren, een pondje meer is geen enkel probleem, extreem dun of dik is niet ons ding.
Citeer | Melden aan beheerder
 
 
+9 #2 pimpie 12-09-2013 17:15
Wij vinden kaal en glad super geil XXX
Citeer | Melden aan beheerder
 
 
+3 #3 buenaventura 15-09-2013 11:33
Wij houden van kaal (bij vrouwen) bij mannen mag het ook kaal maar dat hoeft niet perse als het maar getrimd is. Gewoon zorgen dat je lichaam er aantrekkelijk en verzorgd uit ziet......
Citeer | Melden aan beheerder
 
 
+1 #4 muiltje 13-10-2013 18:59
Het is ook het schoonste om alles weg te scheren en het staat best sexy.
Voor ons niets geen schaamhaar.
Citeer | Melden aan beheerder
 

Gezondheid

  • 1