De mooiste vrouwen wonen in…

SexyZoek op internet en je ontdekt honderden lijstjes met landen waar de mooiste vrouwen ter wereld zouden wonen. Nu is het natuurlijk altijd afhankelijk van smaak, en voorkeur, maar er zijn inderdaad landen waar opvallend veel mooie vrouwen wonen. We hebben wat lijstjes bij elkaar gezocht en een mix gemaakt. Natuurlijk horen we ook graag of je het met onze top 5 eens bent of andere suggesties hebt. En nee…dit is geen wetenschappelijk samengestelde top ;-).

 

In willekeurige volgorde de top 6 ‘landen met de mooiste vrouwen’

Venezuela
Statistisch gezien komen hier de meeste winnaressen Miss Universe of World vandaan. Of ze allemaal ‘natuurlijke’ schoonheden zijn valt te betwijfelen: in Venezuela is een bezoek aan de plastisch chirurg bijna net zo gewoon als een bezoek aan de kapper.

Argentinië
De Argentijnse bevolking is een mix van veel rassen, waaronder veel lichte Europese. Dat verklaart waarom er zoveel mensen met van nature blond haar en lichte ogen wonen.

Colombia
Ook een land waar de plastisch chirurg niet zonder werk zit. Maar van nature worden de Colombiaanse vrouwen al als knap gezien.

Bulgarije
Bulgaarse vrouwen hebben vaak hoge jukbeenderen, een scherpe neus  en een slank figuur. Genetisch zijn er veel invloeden van allerlei landen en dat zie je terug in de verscheidenheid: de vrouwen variëren van blond tot donkerharig en hebben blauwe, bruine of groene ogen en vaak ook een mooie kaaklijn.

Scandinavië
Blond haar, blauwe ogen, fijn besneden gezichtjes…het prototype van de Scandinavische vrouw.

Libanon
Ook in Libanon vind je een mix van genen, onder andere door Feniciërs, Assyriërs, Perzen, Grieken, Romeinen, Arabieren, kruisvaarders en Ottomaanse Turken. Deze mix zorgt ervoor dat de vrouwen uit Libanon als de mooiste van het Midden-Oosten worden beschouwd.

Gezondheid

  • 1