Draadloos klaarkomen met OhMiBod

Blue MotionStellen die een stapje verder willen gaan dan het aan elkaar sturen van ondeugende berichtjes op de telefoon, kunnen hun hart ophalen met de OhMiBod blueMotion. Deze vibrator kun je via een app op je mobiele telefoon bedienen. Nieuw is dat het speeltje met WiFi werkt, waardoor aansturing wereldwijd kan plaatsvinden. Om de spanning nog verder op te voeren kan de bediener het ritme bepalen. De OhMiBod blueMotion is vanaf deze week voor €99,- te koop bij Pabo. 

Vrouwen kunnen de OhMiBod blueMotion uiteraard in bed gebruiken, maar zich ook laten verrassen door hun partner. De OhMiBod is plat en naar het vrouwenlichaam gevormd. Het kan comfortabel en onopvallend in het ondergoed gedragen worden, zonder dat de omgeving iets in de gaten heeft. Een blauwe kanten string wordt meegeleverd.

Crowdfunding

De OhMiBod blueMotion was oorspronkelijk alleen met bluetooth te bedienen, maar daardoor werd het bereik beperkt tot acht meter. In mei werd via crowdfunding bijna 40.000 dollar opgehaald om de mogelijkheid toe te voegen de vibrator via WiFi te bedienen. Hierdoor is het bereik onbeperkt. Lekker om verbonden te zijn op het moment dat je niet fysiek bij elkaar bent! 

OhMiBod bestaat sinds 2006 en maakt onder meer vibrators die reageren op muziek. In 2014 won de Lovelife-collectie de prestigieuze Red Dot Award. De geavanceerde producten zijn oplaadbaar via USB en vaak voorzien van een afstandsbediening.   

Bestel hier zo'n draadloze vibrator bij Pabo en geniet!

Gezondheid

  • 1