Het verhaal van een SDC Meet&Greet

SDC-WOW.jpg

Speciaal voor haar leden organiseert SDC Meet&Greets in binnen- en buitenland. Om deze extra laagdrempelig te maken worden regelmatig erotische shops als locatie gebruikt. En dat werkt, zo blijkt uit de ervaringen.  Neem bijvoorbeeld Jeanette (33) en Ralph (41). Het stel is bijna een jaar lid van SDC, trok op een vrijdag de stoute sexy schoenen aan en ging naar een Meet & Greet.

Jeanette: “We kozen voor een Meet&Greet op vrijdag. Na het werk eerst thuis eten en douchen en toen op pad. We werden welkom geheten door een dame van SDC. Ze legde uit dat we gerust een praatje konden maken met de andere gasten én dat het personeel natuurlijk klaarstond voor als we nog wilden shoppen. Het was heel sfeervol: een DJ draaide relaxte loungemuziek en we kregen ook meteen een heerlijk glaasje bubbels aangeboden." Ralph vult aan: "We begonnen met een rondje door de winkel en ja... we vonden echt een leuke outfit voor Jeanette. Daarna raakten we aan de praat met een gezellig koppel uit Brabant en een vrouw die nog maar lid was van SDC stond. Later sloten er nog een paar koppels aan. Ook erg handig dat we onze bracelets meteen kregen op deze avond (en konden gebruiken!) en onze vraag over de website beantwoord werd. Fijn als je in real life even wat kan vragen aan iemand van SDC."

Het stel vindt dat zowel SDC als het personeel van de shop erg hun best deden om het iedereen naar de zin te maken en zich op het gemak te laten voelen. Jeanette: "We gingen naar huis met een leuke gratis SDC goodybag! Altijd leuk!" Ze kijken terug op een zeer geslaagde avond en vonden het vooral erg fijn om in real life met andere gelijkgestemden te kunnen praten en dat SDC aanwezig was: "De sfeer was prima. We gaan zeker nog een keer!”

Ook niet-SDC leden zijn welkom om de sfeer te proeven en vragen te stellen aan SDC. Nieuwsgierig geworden? Houd dan zeker de SDC agenda in de gaten!  Wil je alvast lid worden en eventueel afspreken met andere stellen? Meld je dan snel aan . Op de avonden worden regelmatig gratis lidmaatschappen verloot, ook voor leden die al lid zijn van SDC.

En wil je jouw/jullie verhaal vertellen en anderen inspireren? Stuur dan een mail naar media@sdc.com.

Gezondheid

  • 1