Ontmoet je swingersvrienden en meet & greet SDC

MeetengreetSDC-MediaSDC.jpg

We hebben weer een aantal spannende en exclusieve evenementen voor je om de zomer zinderend en zwoel af te sluiten. Ontmoet je vrienden in de lifestyle en maak kennis met de mensen achter SDC.


SDC meet & greet Eroxx 26 augustus

De vorige DELUXparty’s van SDC waren een groot success. Tijd voor een zomerse editie van dit luxe feestje op zaterdag 26 augustus. Die avond wordt iedereens eens extra in de watten gelegd met een uitgebreid buffet, een cocktailbar met de heerlijkste cockails en en champagnebar en disco met luxe zomers fingerfood en de beste beats op de achtergrond. En dat allemaal voor de reguliere entreeprijs.
Die avond is er ook een SDC Meet en Greet met tal van verassingen.
Open van 20.00 uur tot 04.00 uur.

I love kinky op 26 augustus

In de voetsporen van de meest bekende partyvilla ter wereld wordt Club Organza voor deze 8e editie omgetoverd tot een ware Kinky Mansion. Hul jezelf in je meest sexy kinky outfit en laat je meevoeren in een walhalla van erotiek en verleiding in een prachtig en luxe decor. 
In de 2 dancearea’s worden verschillende muziekstijlen gedraaid en zorgen top dj’s voor een orgasme aan geluid.  En het entertainment maakt bezoekers wild met hun niets verhullende shows. 

Ook hier is SDC aanwezig voor een Meet & Greet en met leuke gadgets. Draag je bracelet en ontvang een gratis drankje.

Kinky on the Beach 2 sept

Zin in een feest waar alles kan, maar niets moet? Kom dan zaterdag 2 september Club Rodenburg. De club wordt volledig aangepast naar al jullie wensen en ook dit keer zullen bekende dj’s de sfeer muzikaal verhogen.

Ontmoet SDC voor een Meet & Greet.

Bij SDC ontmoet je mensen bij jou in de buurt. Maak een profiel en ontdek het zelf.

Gezondheid

  • 1