Partytime met SDC Meet & Greet

Kamasutra@mediasdc

De agenda staat voor deze laatste weekenden van september weer bomvol met spetterende en erotische Meet & Greets. Waar moet je zijn om je -nieuwe-  lifestylevrienden te ontmoeten?

 

 

 

Vrijdag 22 september Fun4Two

Als deze twee grootheden elkaar ontmoeten staat dit garant voor een ongeëvenaarde avond vol erotiek, sex, porno, of hoe je het ook wilt noemen! De kans om makkelijk andere SDC leden te ontmoeten in real life én onze internationaal bekende Parenclub Fun4Two te ontdekken. Voordeel deze avond: wie nog geen lid is van Fun4Two en zich ter plaatse inschrijft bespaart € 20 inschrijvingskosten. Meld je via SDC aan op de gastenlijst om de uitnodiging te ontvangen.

Zaterdag 23 september Little Sins

We are proud to present a NEW and very Exciting LittleSins Party at a brand new Location! SINS in EDEN - The story of Lust!Saturday 23 of September in the Middle of The Netherlands. Ons nieuwe feest Sins in Eden - The story Lust! , zal op zaterdag 23 september gaan plaatsvinden op een nieuwe en voor LS perfecte locatie in het midden van Nederland! Op deze sexy Little Sins Party kunnen slechts 200 stellen komen feestvieren.
Dit nieuwe luxe Hof van Eden is dé plek van gelukzaligheid waar Eva samen met haar Adam op zoek zal gaan naar andere Evas om ongestoord maar vooral ongegeneerd van elkaar te proeven en te genieten. Word lid van SDC en krijg meer informatie over deze party.

Kamasutra festival van 29 september tot en met 1 okt met Meet & Greet op 30 september

Meer dan een miljoen mensen hebben de Kamasutrabeurs sinds de oprichting in 2000 bezocht. Nog één keer wordt deze beurs gehouden voordat het doek voor het grootste erotische lifestyle-evenement in de Benelux definitief valt. De Jaarbeurs zindert dit weekend weer van erotische spanning en bij de stand van SDC is er zaterdag een Meet & Greet met gratis drankje. Kijk op SDC wie van je vrienden ook naar Kamasutra gaat.

Gezondheid

  • 1