SDC meets… op Loversland en bij Latin Sensual

Loverslandsmall.jpg

Op de agenda voor oktober staan weer twee spetterende en erotische Meet & Greets. Meld je als lid aan van  SDC en ontmoet je  -nieuwe-  lifestylevrienden op deze evenementen.

Latin Sensual

Vrouwen worden deze avond extra in de watten gelegd: twee vrouwen mogen naar binnen op één ticket. Een prima manier om zo de (ontdekkende) bi-vrouwen de kans te geven elkaar te ontmoeten. En dat op opwindende muziekstijlen als Latin, Tribal, Moombathon, Blubbling, Classics. Natuurlijk is er weer een top-DJ waardoor het een gezellig een relaxt sexy feestje wordt. Of beleving, zoals de organisatie zegt. Deze avond staan vrouwen dus volop in de aandacht, maar zonder stellen en mannen alleen te vergeten.

Op Latin Sensual, dat wordt gehouden op 14 oktober in Club Cell in Almere is een hostkoppel van SDC aanwezig.

Loversland

Op veler verzoek wordt de 2de editie van Loversland gehouden, georganiseerd door niemand minder dan Bobbi Eden! De meest spannende beurs van Nederland zal plaatsvinden op 27,28 en 29 oktober  in Ahoy Rotterdam. Loversland is niet zomaar een beurs, Loversland is een beleving. Bobbi Weet natuurlijk als geen ander deze bijzondere beleving kracht bij te zetten. Je waant je in een compleet andere wereld waarin liefde en lust centraal staan. Geniet van al het spannends wat Loversland je te bieden heeft. De entree is 15 euro per persoon en daarbij zijn heel veel shows en attracties inbegrepen. Durf je het aan om in de spotlights te staan en het publiek te vermaken in je meest sexy outfit, of laat je je liever verleiden door de vele professionals en amateurs die het podium betreden? Niks moet en veel mag.

Meet & Greet

Daarnaast is er op 28 oktober om 18.30u ook een Meet & Greet bij de stand van SDC met gratis drankje voor SDC leden! Daarnaast mogen SDC leden gedurende de hele beurs 1x draaien aan het rad van fortuin. Nu alvast lid worden van SDC en niet vergeten te draaien op de beurs, want er zijn mooie prijzen te winnen en je maakt kans op een gratis Caribbean Cruise!

Gezondheid

  • 1