Swingers Cruise in het Caribisch gebied: mis het niet!

b_800_0_16777215_00_images_content_SDC_Cruiseschip.jpg
Hoewel het Caribisch gebied veel schade heeft door het recent natuurgeweld is men al weer begonnen met de opruim- en herbouwwerkzaamheden.CLIA, branche-organisatie van de cruise-industrie rapporteert dat nagenoeg 50 cruisehavens in het Caribisch gebied nog steeds reizigers verwelkomen. Goed nieuws dus voor degenen die in december willen genieten tijdens de speciale SDC Swingers Cruise.
 
In december is het orkaanseizoen voorbij en daarom gaat de lang geplande cruise in het Caribisch gebied gewoon door. Boek die laatste plaatsen en vaar mee van 9 december tot 16 december.
 
Deze cruise combineert kristalhelder water, een prachtig schip en accommodaties van wereldklasse. Maar er is meer. Want het is immers een swingers cruise. En omdat het schip alleen voor SDC is, biedt de cruise puur plezier, sexy ontmoetingen en zinderend entertainment. Het is dus alles behalve saai aan boord met warme feesten in het zwembad, sexy thema-avonden en een super deluxe speelkamer waar je overdag en 's nachts kunt genieten. En vergeet het heerlijke eten en de lekkere drankjes niet. Welkom in het paradijs...
 
Wil je mee aan boord van deze schitterende en luxe cruise? Bekijk de beschikbaarheid op SDC Travel.
 

Gezondheid

  • 1