Van World Party tot Kinky on the beach: de leukste feesten op een rij

Ultimatedream.jpg

April en meimaand staan weer bol van de leuke en spannende feesten. Natuurlijk is er de World Party the Catwalk Edition op 14 april, georganseerd door SDC in samenwerking met Crazyland en Exceptionnel.

 

‘The Catwalk Edition’ 14 april

Op dit spectaculaire Lifestyle Event in Utrecht komen gasten van over de hele wereld. En...  alle ingrediënten zijn aanwezig om er een nog beter feest van te maken dan de eerste editie. Lees meer over de World Party. Wil jij ook naar dit spetterende feest? Maak je profiel aan bij SDC. Ga vervolgens naar SDC Worldparty.com en check wie je op 14 april  op de SDC World Party kunt ontmoeten. 

Kasteel Waterloo 5 mei

b_250_231_16777215_00_images_content_SDC_KasteelWaterloo.jpgZaterdag 5 mei organiseert The Mysterious Castle (Kasteel Waterloo) de tweede editie van The Venetian Ball. Deze avond verzorgen Top DJ’s’ : Omeo, José, JJ en Midix een avond die je niet vergeet. De avond is alleen voor stellen en single vrouwen. Dresscode: Gebruik je fantasie voor dit Venetiaans feest, natuurlijk in stijl, sexy, barok, ,kostuums. Een masker is verplicht. Onderbroeken en sneakers zijn niet toegestaan. Twee Dance Area’s, zes playrooms, massage,fingerfood, lockers aanwezig, bewaakte parking.
Kaarten zijn 59,50€ per persoon, alles inclusief.

 

 

Ultimate Dream 12 mei met SDC

Op twaalf mei is er een Colour Party in Ultimate Dream, gehost door SDC! Bij binnenkomst kan elk koppel een of meerdere kleuren armbandjes kiezen. De kleuren hebben verschillende betekenissen, bv: beginner, bi, real swingers en meer. Op deze manier maak je nog makkelijker contact met andere liefhebbers! Ook de beginners kunnen eens gezellig kletsen met andere gelijkgestemden. Zowel SDC leden als niet-SDC leden zijn vanavond van harte welkom! Wil je weten wie er komt of vrienden uitnodigen? Maak dan een profiel aan bij SDC  Het SDC team heeft, naast dit leuke thema,  nog meer in petto zoals leuke gadgets en de verloting van een jaar gratis lidmaatschap.

Kinky on the Beach 19 mei

Op zaterdag 19 mei wordt het bestaan gevierd van 12 keer Kinky On The Beach. Wie komt dit met ons vieren? Er is voor ieder een cadeautje. Het feest is een begrip aan het worden, Club Rodenburg zal volledig in het teken staan van het ontmoeten van gelijk gestemden. Op dit feest mag alles, maar moet niets en er is een SDC Meet & Greet in Club Rodenburg. Er wordt muziek gedraaid van House tot Diephouse tot Trance en ook deze keer is er een line up om van te smullen. De kaarten kosten 30 euro en VIP kaarten kosten 40 euro. De dresscode is lak, leer, rubber, latex. De openingstijden zijn van 21.00 tot 05.00 uur 

Eroxx 19 mei

b_250_367_16777215_00_images_content_SDC_Eroxx.jpgEroxx wordt zes jaar oud , en dat wordt gevierd op zaterdag 19 Mei met een “White & Brilliant Diamond Party` .Bij binnenkomst wordt er aan elke vrouwelijke bezoekster een `speciaal` glas cava aangeboden .In elk van deze glazen zit een diamantje. Of is het een namaak? Laat dit steentje dan ook controleren door een expert want een van de aanwezige dames gaat naar huis met een echte diamant van 0.25 Karaat !! Dus zorg dat je er bij bent en maak kans op deze exclusieve prijs ! Dit wordt zeker één van de vetste party’s van het jaar waar diverse verrassingen op je wachten.
Er zijn speciale gast-DJ’s. De dresscode is Casual White. Toegang uitsluitend voor stellen en single vrouwen.  Prijs koppel is 90euro, prijs single lady is 25 euro. Inbegrepen zijn alle dranken en het gebruik van de warme en koude gerechten van het uitgebreide buffet dat tot twee uur voor sluitingstijd geopend blijft. Openingstijden van 20.00 tot 04.00 uur.

 

 

Reacties op dit artikel zijn gesloten.

Gezondheid

  • 1