SDC Partytime in juni en juli

Fun_meets_SDC.jpg

De zinderende juni- en julimaanden kennen, behalve hopelijk veel zon, in ieder geval veel leuke feesten en bijeenkomsten waar ook SDC bij aanwezig is. Kijk snel verder om te zien waar je deze maanden echt bij moet zijn.


Vrijdag 15 juni: Fun4Two meets SDC

Deze avond ontmoeten echte swingers andere echte swingers. Garantie dus op een avond vol erotiek, seks en... hoe je het ook wilt noemen. Meld je aan  SDC-lid? . Overigens hoef je geen lid te zijn van SDC om deze avond naar de Fun4Two te komen, maar het is natuurlijk wel leuk om dat wel te worden en alvast met wat nieuwe swingersvrienden af te spreken. Klik hier voor een proeflidmaatschap en kom naar deze topavond!
 

Zaterdag 30 juni: Exceptionnel Fetish Gloss

b_177_250_16777215_00_images_content_SDC_Fetish.jpgVoor de tweede keer vindt deze extravagante en fetish-fantasy party plaats in de Cave van Valkenburg. Een locatie waar een dergelijk evenement als `fetish` gewoon thuis hoort.  Fetishionistas en kinky party lovers vanuit het hele land zullen die dag dan ook in hun mooiste en opwindendste outfits in het mijngebouw verschijnen om samen met meer dan 950 gelijkgestemde bezoekers een onvergetelijke nacht te beleven.
Een meedogenloze doorbitch zal wèl als bewaker van de dress code tijdens Fetish Gloss streng toezien! De strenge dress code vormt een belangrijke basis voor de unieke sfeer. ‘The decision of the Bitch is offcourse Final’ dus géén goede dress code betekent ook geen toegang tot het evenement. Met deze tweede editie zal er ook in de verschillende area`s gecontroleerd worden. De dresscode is Leather, rubber, pvc, lingerie, cross-dress, mini bikini, metal, fetish-glam, medical, fetish-goth, burlesque, body art, sensual, corsets, incognito masks, bondage, erotic dark, transformation, drag, cyber, fantasy, uniform and fetish steam-punk, fetish glamour en wetlook van Patrice Catanzaro.
In elke ruimte, met ieder een eigen invulling, laten een flink aantal top DJ’s hun sound ten gehore brengen, gedurende deze zinnenprikkelende avond. Fetish Gloss is een spannend, sexy, bizar en onvergetelijk feest. Kijk voor de details. 
 

 

Zaterdag 7 juli: Be Hot and Wet to Party in Cap D'Agde (Frankrijk)

b_172_250_16777215_00_images_content_SDC_poolparty-nieuw.jpgBen je bij de SDC Take Over in Frankrijk op 7 juli? Dan mag je gratis naar binnen op de Be Hot and Wet to Party van Secret Undergrounds Poolparty. Maar meld je daarvoor wel even aan zodat je een SDC-Armbandje krijgt. Vorig jaar moesten veel bezoekers aan de deur teleurgesteld worden. Nog geen SDC-Lid en nog niet aangemeld voor de take-over? Wacht dan niet te lang en word lid . Lid of lid geworden en naar de take-over? Klik hier om je Bracelet aan te vragen. De party is alleen voor stellen en de dresscode is sexy, lingerie, kinky of beach, maar GEEN jeans of casual.

Gezondheid

  • 1