Nieuw bij SDC.com: de voyeurcamera

VoyeurcamWat denk je, zou het niet ongelofelijk erotisch zijn om ‘stoute dingen’ te doen voor een camera en weten dat duizenden mensen jullie zien? Of misschien vind je het juist spannender om zelf te live te kijken naar stellen die zich erotisch amuseren? Wel, nu heb je je kans met de nieuwe feature van SDC waarmee je je voyeuristische verlangens kunt bevredigen: de ‘voyeurcamera’.

De SDC Voyeurcamera heeft verschillende mogelijkheden: je kunt hem gebruiken om beeld van jezelf uit te zenden, of de beelden te bekijken van andere swingers. En dat wereldwijd. Bovendien kun je, terwijl de voyeurcamera loopt, met elkaar communiceren door de instant messenger te gebruiken die onder in beeld verschijnt. Deze mogelijkheid om met elkaar te praten is erg prettig en belangrijk omdat je elkaar zo instructies of feedback kunt geven.

De SDC Voyeurcamera is ingebouwd in de bestaande chatmogelijkheid. Leden hoeven slechts de “Start Voyeur Cam” button, of een van de kleine foto’s aan te klikken om deze fantastische nieuwe mogelijkheid gelijk te gebruiken. SDC heeft leden in meer dan 50 verschillende landen…spannend. Want je weet nooit wie er naar je kijkt!

Gezondheid

  • 1