Samen en getrouwd dankzij SDC

SDC huwelijkSDC brengt mensen bij elkaar. En dat kan zelfs leiden tot een huwelijk. Zo kwamen in december 2009 Tanja en Mark elkaar op SDC tegen. Er werden heel wat berichtjes en  veel sms’jes uitgewisseld en de telefoon stond roodgloeiend. In januari 2010 volgde de ontmoeting en die eerste innige zoen in een café in Rotterdam is uiteindelijk uitgemond in een huwelijk. Tanja vertelt haar verhaal.

Die eerste innige kus duurde tenminste 15 minuten, tot ergernis van het personeel. Er was zoveel herkenning. Waar was je al die tijd, wij kennen elkaar allang maar beiden waren we even de weg vergeten. Zo bijzonder, zo natuurlijk, zo vanzelfsprekend en nog steeds zo verliefd. Jullie kennen ons als Twobikinky en YourFetishDream. Op 6-6-2012 zijn wij getrouwd en dit is gevierd met onze kinderen, familie, vrienden, vriendinnen, kennissen en collega’s.               
Op 09-06-2012 hebben wij ons huwelijk en ons BDsm leven bekrachtigd met de Rozenceremonie, wat voor ons veel meer betekende. Mr. Ron was de ceremoniemeester bij dit ritueel. In onze D/s verhouding is Tanja de Dominant en Mark de sub.

De ceremonie
RozenceremonieWat houd de rozenceremonie in:  Meer dan in een burgerlijk huwelijk vindt je in de rozenceremonie symbolen en tradities terug die de waarde en invulling van de ceremonie aangeven.
Een stel dat besluit om zich, anders dan alleen gevoelsmatig, aan elkaar te verbinden doet dit vaak via een ceremonie of ritueel. Zo kunnen ze elkaar, maar ook aan buitenstaanders, duidelijk aangeven dat zij voor de rest van hun leven en daarna aan elkaar zijn verbonden. Voor deze gelegenheid worden vaak symbolen gebruikt die staan voor eeuwige verbintenis en liefde voor en aan elkaar. De ceremonie is niet alleen om een nieuwe band te scheppen, maar wordt  ook gebruikt om een bestaande band ten overstaan van elkaar opnieuw vast te leggen.

De invulling van deze ceremonie is aan een ieder zelf te bepalen, echter is onze mening dat het alleen een rozenceremonie genoemd kan en mag worden als men zich houdt aan de richtlijnen die voor deze ceremonie gelden. Het is gebruikelijk dat dit soort ceremonies alleen worden bijgewoond door naasten van het stel dat zich aan elkaar gaat verbinden. Ze gebeuren daarom zeer zelden openbaar.

Wat is er nodig om de ceremonie te volbrengen?
 

  • Voor de sub een witte roos die nog niet in bloei is gekomen;
  • Voor de Dominant een rode roos die in volle bloei staat. Beide rozen moeten doornen hebben, op een stengel staan en dienen vers te zijn.
  • Voor de rest van het ritueel hebben we een lichte ketting nodig van ongeveer 2 a 2,5 meter
  • Een stel kaarsen

Het paar, tezamen met een of twee getuigen, staat recht tegenover elkaar. De sub, die gekleed is zoals opgedragen (dit is vaak schaars), houdt een witte roos vast. De Dominant, die de rode roos vasthoud, verwijdert de halsband en beweegt deze snel door de vlammen van de brander of kaars. Dan wordt de halsband weer om de hals van de sub gebonden. Tijdens het vastmaken, belooft de Dominant  door de eed van trouw dat hij of zij de sub altijd zal beschermen en leiden tot in de eeuwigheid!
Met een doorn van zijn rode roos prikt de dominant in de middelvinger van de sub en laat dan twee druppels bloed vallen op de witte blaadjes van zijn/haar roos. De sub biedt dan de doorns van de witte roos aan hem/haar aaan en deze prikt hiermee in de eigen vinger. Hij/zij laat dan twee druppels van zijn/haar bloed vallen, 1 enkele druppel en de ander boven op de druppel bloed van de sub. De twee drukken dan de wonden aan hun vingers tegen elkaar en leggen hun wederzijdse eed van trouw af, terwijl het bloed zich met elkaar vermengt.

De getuige of vriend, neemt dan een stuk van de lichtgewicht keten en trekt deze snel door het vuur, waarna de vriend dit om het paar heen wikkelt. Wederom legt het paar de eed van trouw af, welke gebonden is door hun ziel tot in de eeuwigheid. De rozen worden tegen elkaar gedrukt, waarbij het bloed van de sub het bloed van de Dominant raakt. De sub kust het en dan wordt het door het paar met elkaar verwisseld. De keten wordt verwijderd en wordt dan zorgvuldig en voorzichtig in een doek gewikkeld en aan het eind van de ceremonie aan het paar teruggegeven, De rozen worden in een vaasje gezet en zullen later naar hun kamer worden gebracht, als een herinnering aan hun nieuwe verbond ook die nacht met de bonding van hun gezamenlijke lichamen te doen hernieuwen.
's Morgens, delen zij beiden de hoop en hun dromen om voor eeuwig tezamen te zijn, en verwijderen zij de blaadjes van de rozen en plaatsen deze in een doosje. Deze blaadjes zullen voor de rest van hun leven bewaard blijven en bij het heengaan van een van de partners zal een deel van deze blaadjes met hen meegaan in het graf. De keten zal worden doorgegeven binnen de familie of weggegeven worden aan de trouwste vriend, die dit voor eigen verbintenis ceremoniën zal gebruiken.

Heb jij ook een verhaal waarin SDC een rol speelt? Mail het naar media@sdc.com

 

Reacties   

 
+2 #1 just us 28-06-2012 23:09
Wat leuk al die felicitaties
Thanks
Citeer | Melden aan beheerder
 

Gezondheid

  • 1