Swingers in de lucht

Update 6 maart: Helaas gaat deze swingersvlucht niet door vanwege té hoge brandstofkosten.

Meevliegen in een unieke swingersvlucht van Duitsland naar Frankrijk! Deze unieke kans krijgen de leden van Swingers Date Club op 6 juli 2012 tijdens de swingers-retourvlucht van Frankfurt naar Cap'd Agde. In een vliegtuig vol fantastische swingers beleef je een 24-uurs durend erotisch avontuur want met het motto van deze vlucht: ‘boven de wolken zijn er geen grenzen’ kun je er zeker van zijn dat deze reis heel speciaal wordt  Er zijn 166 plaatsen beschikbaar aan boord van dit McDonnell Douglass Type 83 vliegtuig, dat speciaal voor deze vlucht ook een swingervriendelijke bemanning aan boord heeft. Extra: onderweg draait een DJ opzwepende techno beats.

Wat ga je doen?

De erotische reis vertrekt 6 juli ’s ochtends vroeg vanaf Frankfurt en je bent de 7e ’s ochtends vroeg weer terug. Na de landing in Frankrijk wordt iedereen naar het wereldberoemde Cap d’Agde gebracht. Hier kun je de dag doorbrengen zoals je dat zelf wilt. En in  Cap is dat geen probleem! Bezoek bijvoorbeeld het legendarische swingersstrand, leef je uit tijdens een schuimparty in de Glamour Club of beleef een van de vele andere, unieke en erotische avonturen die Cap d’Agde te bieden heeft. Na een fantastische dag, en nacht, in Cap d’Agde vertrekken we 's morgens vroeg weer naar het vliegttuig voor de terugvlucht naar Frankfurt, waar we om 7 uur ’s morgens aankomen.

De kosten worden mede bepaald door de brandstofkosten en worden later bekend gemaakt op de website van SDC. Omdat we ons kunnen voorstellen dat je alvast een voorproefje wilt zien van deze unieke reis kun je inloggen op SDC.com, klik op ‘reisevenementen’ onder het tabblad ‘parties’ en zoek naar de ‘Club 10.000 Swingers Charter Plane’.
Dit wervelend erotische 24-uurs avontuur wordt met recht een unieke 'hemelse' ervaring die je niet snel zult vergeten.

Gezondheid

  • 1