Zijn een buikje en billen nou echt zo erg?

Sexy.jpgHeb je een vraag? Een brandende kwestie? Of wil je gewoon iets weten? Mail je vraag naar media@sdc.com en je krijgt antwoord en tips van (mede)swingers. Alle vragen vind je terug in onze rubriek swingersvragen'.

Waar zijn de vollere vrouwen op SDC.? Ik ben toch niet de enige met een buikje en echte billen....(nee niet moddervet)....maar is dat zo erg?  Ik geniet enorm van de seks en alles wat erbij hoort. Maar vinden alle stellen nou alleen maar maatje 36 het mooiste?.

Reacties   

 
+8 #1 MK 11-05-2015 21:53
Nee hoor, een buikje en billen zijn helemaal niet erg, heb ik ook. En natuurlijk zijn er prachtige dames en heren met maatje 36/38 die graag swingen met andere prachtige dames en heren met een geweldig figuur, mag ook. Maar er zijn ook genoeg anderen die daar niet naar kijken en waarbij het figuur van de ander niet echt belangrijk is. Dus, op SDC vindt iedereen wat hij of zij wilt. Maar natuurlijk kun je niet met iedereen een klik hebben.
Citeer | Melden aan beheerder
 
 
+10 #2 Directlover 27-05-2015 05:02
Troost je wij hebben ook geen maatje 38, maar hebben hier al mensen ontmoet die daar doorkijken. Je kan nog altijd op ons profiel kijken of er daar koppels zijn die je interesse winnen. Wie weet komen we elkaar dan nog eens ergens tegen.
Liefs directlovers xxxx
Citeer | Melden aan beheerder
 
 
+5 #3 Wilmer 07-07-2015 00:17
Nee joh, echt niet, ik heb ook een buikje en billen. Het valt me op dat heel veel mannen blij zijn met billen. En nee, heb ook geen maatje 36, is ook echt wel 40/42 zo wat, heerlijk toch zowel voor de dames als heren maakt het mijn niet uit of ze een buikje hebben of billen zolang de ogen ondeugend Zijn, je een normaal gesprek kan voeren en een hoop lol met elkaar hebt, dan hebben mijn man en ik de avond van ons leven
Citeer | Melden aan beheerder
 
 
+1 #4 backtobasic 12-06-2017 20:06
Op sdc vinden jullie een dwars doorsnede van de Nederlandse bevolking onder de swingers, we raden jullie aan om de profielen eens te bekijken daar zitten genoeg volle dames en heren bij... staat er bij een profiel geen foto van het lichaam geplaatst kijk dan even bij de ingevulde stats... en staat daar bij gewicht "zeggen we liever niet " is de kans groot dat jullie gevonden hebben waar jullie naar op zoek zijn..

liefs van backtobasic
Citeer | Melden aan beheerder
 

Gezondheid

  • 1