Wie bepaalt wat er gebeurt: hij of zij?

computer.jpg

Heb je een vraag over de lifestyle? Wil je iets weten? Mail je vraag naar media@sdc.com en je krijgt antwoord en tips van andere swingers. Alle vragen vind je terug in onze rubriek swingersvragen'.

Sinds kort hebben we een profiel op SDC omdat we ons seksleven een beetje (veel) willen opfrissen. Het is leuk om de profielen te bekijken, maar we hebben af en toe een meningsverschil over wel of niet interessant. Zij zegt soms 'nee', terwijl ik 'ja' vind.

Wie is er eigenlijk de baas, als je daarover kunt spreken. Wie bepaalt of het wel of geen date wordt en wat er verder gebeurd: hij of zij? Of is het toch een onderlinge overeenstemming proberen te vinden?

Reacties   

 
+11 #1 Coconutz 28-07-2015 19:55
Is deze vraag serieus? Je bepaalt als stel uiteraard samen of het een date wordt of niet. Is een van beiden anti, dan wordt het dus geen date. Het is nl. niet alleen vervelend voor de partner die de date niet ziet zitten, maar ook voor het stel/de stellen waarmee gedate wordt. Zie je het al voor je op de date zelf, jij enthousiast en je vrouw met tegenzin bezig? Heel fijn om daarmee te liggen. Not. Stellen waarvan een van beiden bijna als 'slachtoffer' meekomt, dat is dus precies niet waarmee men wil daten. En ook niet met onderlinge overeenstemming . Beiden moeten enthousiast zijn, anders geen date.
Citeer | Melden aan beheerder
 
 
+6 #2 mixstel50 09-09-2015 11:51
Helemaal met bovenstaande eens. Of alle 2 een zeker ja of niet. Ook tijdens de 1e kennismaking kan 1 van ons nog met een nee komen. Het is niet zo dat als we er nu toch zijn toe dan maar. Dat is voor beide partijen niet prettig. Eerlijkheid wordt meestal toch erg gewaardeerd. Anders ga je het niet vinden in de swingers wereld.
Citeer | Melden aan beheerder
 
 
+1 #3 backtobasic 12-06-2017 20:01
Een klik moet er in viervoud zijn anders ben je niet aan het swingen maar naar de pijpen van je partner aan het dansen.
Citeer | Melden aan beheerder
 
 
+1 #4 Marjan 01-10-2017 02:22
Nah, mijn partner heeft het volste vertrouwen in mijn keuzes en geniet van mijn voorpret en de uitdaging van sex met het type man waar ik over fantaseer. Werkt alleen met heldere afspraken vooraf, regels, respect. En ik ben altijd heel duidelijk, want wil wel zo veel mogelijk de regie in eigen hand houden. Ben zo klein en dan met 2 mannen......... .. kunnen zomaar veranderen in woeste dekhengsten.
Citeer | Melden aan beheerder
 

Gezondheid

  • 1