Waar kunnen we een seksstrandvakantie houden?

hauloverbeach.jpg

Heb je een vraag over de lifestyle? Wil je iets weten? Mail je vraag naar media@sdc.com en je krijgt antwoord en tips van andere swingers. Alle vragen vind je terug in onze rubriek swingersvragen'.

Mijn vrouw en ik willen ons seksleven spannender maken en willen naar een resort of hotel (geen club) in Europa waar de mogelijkheid bestaat om in het resort of hotel, maar het liefste op het strand openlijk samen seks te hebben. Ook willen we een andere 'swinger' erbij halen als we dat zouden willen. Geen gangbang of zo.

Jullie begrijpen dat we totaal onervaren zijn, maar we willen deze ervaring toch eens beleven. Dus het liefst een seksstrand vakantie in een toch rustige omgeving, we hebben al veel op het internet gezocht maar kunnen niet echt iets vinden. We hopen dat iemand ons wegwijs kan maken.

Reacties   

 
+2 #1 Caplovers 01-12-2015 17:54
Goedenavond,wij denken dat jullie eens naar Cap'Agde in Zuid Frankrijk moeten gaan. Daar kun je heerlijk sexen op het strand. Wij gaan er al 15 jaar heen en het is nog steeds super. Mochten jullie nog vragen hebben stel ze gerust.
Citeer | Melden aan beheerder
 
 
0 #2 speedy157 11-03-2016 11:48
Le mirage op Gran Canaria , swingersclub en in de duinen van Maspalomas achter kiosk 4 is altijd wat te beleven met koppels en single mannen
Citeer | Melden aan beheerder
 
 
+1 #3 backtobasic 12-06-2017 19:51
Cap d, Adge is niet bepaald een rustig strand het zogenaamde zwijnenstrand zal dan ook niet aan de verwachting van vragensteller voldoen, als je daar al wat doet zal er binnen een mum van tijd 5 rijen dik een kring van rukkende alleenstaande mannen om ze heen staan .. uit de topic begreep ik dat dit niet is wat ze zochten.

Een duinpannetje bij één van de Nederlandse stranden die juist NIET bekend staan dat er wat gebeurd in combinatie met een oproepje op sdc ( speeddating) voor een gelijk gestemd stel lijkt ons een goede optie.

liefs backtobasic xx
Citeer | Melden aan beheerder
 

Gezondheid

  • 1