Soft swap of niet?

jealous.jpg

Heb je een vraag over de lifestyle? Wil je iets weten? Mail je vraag naar media@sdc.com en je krijgt antwoord en tips van andere swingers. Alle vragen vind je terug in onze rubriek swingersvragen'. Dit keer: ik zag mijn man een andere vrouw penetreren en dat wil ik niet. Wat moet ik doen?

Onlangs hadden mijn man en ik onze eerste soft swap. Voor het andere stel voelde het niet comfortabel om elkaar met een ander bezig te zien en ze drongen er op aan om het in aparte kamers te doen. Mijn man en ik hebben afgesproken dat we geen daadwerkelijke penetratie met een ander zullen hebben. Toen ik de kamer binnenkwam zag ik echter dat hij wel seks had met de vrouw. Hij zegt van niet, maar ik weet wat ik zag. Ik hou van de lifestyle maar wil hem niet met een andere vrouw bezig zien en zeker geen penetratie. Ben ik jaloers? Hoe pak ik dit het beste aan?

Vind je vrienden in de lifestyle!

Reacties   

 
+12 #1 Pat 17-11-2016 17:50
Soms kan het lijken of je neukt, maar is het niet zo.
Los daarvan moeten jullie beiden je wel aan de afspraken houden.
Je schrijft dat je hem niet met een andere vrouw bezig wil zien ?? Dan past swingen gewoon niet bij jou. Ook bij softswap is hij met de andere vrouw bezig. Alleen het neuken op zich wordt dan niet gedaan. Maar met vingers, mond, speeltjes etc wordt gewoon nog steeds alles beroerd hoor.
Swingen is een kwestie van gunnen. Als je je partner niet gunt dat hij met een andere vrouw speelt....kan je beter wat anders gaan doen.
Citeer | Melden aan beheerder
 
 
0 #2 Saltandpeppermix 23-11-2016 04:46
Zo op het eerste gezicht blijkt er een vertrouwens issue tussen jullie te spelen. Hij zegt dat ie het niet heeft gedaan en jij vertrouwd hem niet in zijn antwoord. Als jij zeker weet dat je zijn penis in haar vagina hebt gezien hoef je het ook niet te vragen lijkt mij. Als je het niet wilt zien dan kan je simpelweg een blinddoek om doen of de andere kant op kijken. Als je het niet vertrouwd en je gunt hem wel z'n plezier zou ik nooit in een andere kamer daten. Jullie moeten elkaar wel het genot met een ander gunnen anders werkt het niet..
Citeer | Melden aan beheerder
 

Gezondheid

  • 1