Live vanaf de Azamara Swingers Cruise

Artikelindex

Swingers CruiseVan 17 tot 24 mei vaart de Azamara “Quest” door de mediterrane wateren. Aan boord zijn 340 SDC Swingers stellen van maar liefst 47 verschillende nationaliteiten. Een week lang zullen zijn zich uitstekend vermaken met elkaar, en in de watten gelegd worden door medewerkers van rederij Celebrity Cruises en de staf van SDC. Vanaf dag 1 brengen we op Media.SDC dagelijks een update van de belevenissen aan boord.


De swingerscruise vertrekt vanaf Athene (Griekenland), en gaat vervolgens naar Mykonos, Sicilië, Amalfi, Capri, Elba om te eindigen in Nice (Frankrijk).

De crew arriveert twee dagen eerder en pakt gelijk een dagje Athene mee. In de drukke stad merken we zo op het eerste gezicht niet veel van de huidige economische crisis. Wel van het Olympisch vuur. Bij de Akropolis ontmoeten we al wat cruisegangers. De volgende dag gaan hard aan de slag om het schip klaar ten maken voor onze gasten. Gelukkig krijgen we daarbij geweldige medewerking van het personeel van de Azamara. En dan… begint de pret.

Dag 1


Pool at deck 2De gasten arriveren op tijd en de incheckprocedure gaat super snel. De stellen krijgen allemaal een welkomstpakket van SDC, een heerlijk glas champagne. Ook wordt de eerste foto gemaakt: ‘welkom aan boord’. Het is leuk om te merken hoeveel leden elkaar al kennen van andere events en/of de vorige cruise. Het weer is fantastisch en de gasten gaan al snel doen waar ze voor gekomen zijn: feesten bij het zwembad en de whirlpool op dek 10. De dj draait opzwepende muziek en de kleren gaan uit. Als een hevig onweer losbarst gaat iedereen snel naar binnen. Gelukkig is het net het moment van de verplichte veiligheidsprocedure, dus echt erg is het niet.

De afvaart
MikonosEn dan varen we weg uit Athene en is het tijd voor het diner. Vanwege verscherpte hygiëneprocedures is het geen self-service, maar ach, het heeft ook wel wat om je bordje gezellig opgeschept te krijgen. In ieder geval geeft het lekkere eten iedereen weer genoeg energie om zich klaar te maken voor de spetterende ‘Goddish’ party in de disco. Terwijl het schip richting de volgende haven vaart wordt het feest in de disco geopend door een wervelende openingsshow met dansers en entertainment van topniveau. En als de crew van SDC aan alle gasten is voorgesteld wacht de feestgangers nog maar één ding: een hete nacht lang feesten en dansen.

Reacties   

 
+1 #1 nico 23-05-2012 06:47
Ik begrijp het goed dat het schip niet geheel door sdc is volgeboekt? 340 swingerstellen en de andere gasten zijn niet-swingende cruisegasten?
Citeer | Melden aan beheerder
 
 
+5 #2 jonny 27-05-2012 21:12
Nee, alle gasten waren SDC stellen. Geen enkele niet-swinger uiteraard. Het hele schip was overgenomen door SDC.
Citeer | Melden aan beheerder
 
 
+4 #3 melanie 30-05-2012 15:57
Het schip heeft maar 341 cabins dus zijn er geen andere gasten. Het was geheel vol met SDC leden dus allemaal swingers.
Citeer | Melden aan beheerder
 
 
+4 #4 gerard 07-06-2016 01:04
hoi hoi
gewoon een simpele vraag,ik was getrouwd,nu single.is dit ook voor mannen alleen.ik bedoel hoe is de verhouding qua mannen vrouwen.
Citeer | Melden aan beheerder
 

Gezondheid

  • 1