Wat zijn de regels??

EenhoornWat je vraag of probleem ook is, andere swingers kunnen je een antwoord geven. Heb je iets te vragen? Stuur dan een mail naar media@sdc.com en we zetten je vraag online in onze rubriek 'Vraag het andere swingers'. Als je dat wilt kan dat anoniem.

Ik ben nog nieuw in de swingerswereld. Als vrouw alleen heet dat een 'Eenhoorn'. Is het normaal dat als ik met een stel afspreek dat er allerlei beperkende regels worden gehanteerd. Zo mocht ik bijvoorbeeld een man niet kussen, geen face-to-face seks met hem hebben...intieme dingen vermijden. Meestal is het de vrouw die dit soort voorwaarden stelt. Mijn eerste reactie is dat de vrouw misschien wel onzeker is. Ik voel me er soms best vervelend bij als dit soort beperkingen worden opgelegd. Wat zijn jullie gedachten hierover?

Reacties   

 
+6 #1 DJ 30-12-2012 10:45
wij zijn als stel ook wel eens 'verrast' door beperkende regels van een ander stel. Wij zijn daar toen in mee gegaan maar doen dat nooit weer. Het gaat ons om een plezierige beleving voor ons allen en niet voor één stel alleen. Ons advies: blijf bij jezelf. Vind je de regels niet acceptabel, meld dat, kijk gezamenlijk of er ruimte is om de regels aan te passen en zo niet, neem dan gewoon afscheid van elkaar.
Citeer | Melden aan beheerder
 
 
+11 #2 passionwoman 30-12-2012 14:53
Als vrouw alleen blijft het opletten. Voor mij is het erg belangrijk dat het ook de wens van de vrouw is dat ik kom.Dus vooraf telef.kontakt om er zeker van te zijn. Dan kun je ook al overleggen wat de bedoeling is om niet tijdens het spel geconfronteerd te worden met beperkingen. Blijf eerlijk tegen allen, of het 1 stel of meerdere zijn en hou het bij dat moment. Dus geen stiekeme kontakten daarna. Zo blijft een serieuze single bi vrouw vaak welkom.Ik heb hele goede ervaringen met diverse stellen. Het is dan relaxed, intiem, geil, enz.enz.
Citeer | Melden aan beheerder
 
 
+3 #3 Eroticastel 30-12-2012 16:23
De regels die je beschrijft lijkt het wel alsof de date niet echt van harte ging vanuit dat stel gezien, misschien de vrouw door de man "gedwongen" en zij daarom maar allerlei mitsen en maren aangegegeven.
Wij geven zelf altijd als enige aan dat de vrouw hier niet actief-bi is, zij laat zich wel door een vrouw beffen maar zal zelf verder niets met een vrouw doen, dat is alles de rest is allemaal toegestaan tijdens een date zolang we er allemaal ons goed bij voelen.
Citeer | Melden aan beheerder
 
 
+7 #4 Sometimes 30-12-2012 20:13
Dacht dat ik alles al eens gehoord had. Nee dus. Totaal verrast door zulk een belachelijk fenomeen.

Mijn advies. Nooit meer naar zo een rare date gaan. Swingen is genieten voor alle partijen vanaf minuut nr 1 tot de laatste.

De spannende eerste minuten, de geilste uren en de relaxte sfeer bij alle aanwezigen moet het doel zijn. Nooit het genot van een enkeling.

Een (Eenhoorn) vrouw alleen die zich op swingers pad begeeft is altijd een zeer welkome gast in heen gezelschap.

Kus Ruben.
Citeer | Melden aan beheerder
 
 
+13 #5 Lovely 31-12-2012 00:26
Ik ben ook een 'eenhoorn' (ik had nog nooit van die term gehoord!) en vind het belangrijk dat het de VROUW is van een stel die mijn aanwezigheid wenst. Als ik als vrouw de man van een stel belangrijker vind dan de vrouw, dan kan ik beter met mannen alleen afspreken. Ik vind het heerlijk om eerst met de vrouw bezig te zijn en elkaar 'op te warmen', waarna de man met ons beiden komt spelen. Als zij dan jaloers is of er moeite mee heeft dat hij mij ook kust/likt/penet reert, dan heb ik geen leuke date. Een trio betekent voor mij ook lol voor alledrie betrokkenen. Ik wil best respecteren dat pr bijvoorbeeld niet gewenst is door de vrouw van het stel, maar dan wil ik verder geen beperkingen, dan komt er gewoon geen date.
Citeer | Melden aan beheerder
 
 
+6 #6 y 31-12-2012 10:35
Als mensen 'regels' hebben voor wat wel en niet mag op een date, haken wij meteen af. Je weet dan namelijk zeker dat er gedoe komt. Als mensen groepsseks willen maar dan wel precies volgens hun voorwaarden, gebeuren er onvermijdelijk dingen waar zij op afknappen. Geldt voor alle denkbare combinaties (van vvm tot mmmmv) en voor alle 'normale' handelingen (kussen, likken/pijpen, {edited} n*ken). Onze enige spelregel betreft anale sex: mijn kontje is van mijn vriend, andere heren mogen mij daar alleen {edited} n*ken als hij toestemming geeft (en die geeft hij overigens meestal hihi).
Citeer | Melden aan beheerder
 
 
+8 #7 7ehemel 31-12-2012 16:23
Er zijn meer stellen die zoeken dan vrouwen die dit willen dus jij en alleen jij bepaald de regels, het is aan het stel of ze daarin mee willen en kunnen gaan met jou. Want voor hen 100 anderen.

Sommige stellen vergeten wel eens dat het ook nog de avond van zo'n vrouw alleen is. Het is ook jouw avond en jij bepaald of je zin hebt om je aan de regels te houden, sterker nog als je weet hoe veel keus je hebt begrijp je dat jij ze kunt stellen en niet andersom.
Citeer | Melden aan beheerder
 

Lees ook...

Gezondheid

  • 1